NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mesec u Jarcu

Mesec u Jarcu

Hladni.. bezosećajni …bez emocija…  hm…Ne bih se baš složila sa tom konstatacijom… Ovo su samo trezveni, prizemljeni i veoma realni ljudi. Mesecu, u znaku Jarca, nije tu mesto, pa samim tim, ove osobe nisu vešte, ali ni sklone pokazivanju emocija. Ovo su osobe koje nije bas lako zadiviti, ali ako vas zavole, onda je to postojano, sigurno i za sva vremena. Kod njih sve dolazi vremenom… polako… cekanjem… gradjenjem odnosa. Ovo su rezervisane osobe, koje su uvek spremne na loše trenutke, pa ako se dobro desi, dobro došlo… nisu euforicni, ali to ne znači da ne umeju da se raduju… Ovo su stare duše… osobe koje od malena izgledaju pomalo starmalo, kao da su rodjeni pametni i zreli… s godinama, kao da se podmladjuju… Ovo je obicno lepo lice, pravilnih crta, kao skulptura, kao da je isklesano od kamena… ali na njegovom licu nema nikada emocija… nikada ih ne pokazuju, sve što se odvija, odvija se unutar njih… I više su nego ozbiljni, odgovornost im je dodeljena sa rodjenjem…
Kuća u kojoj žive sigurno je hladna, mračna i verovatno nasledjena od dede, sa starinskim nameštajem koji ima tradiciju i poreklo.
Majka odgovorna, distancirana, ali osoba na koju uvek možete da se oslonite, ako nije ostvarila svoje ambicije, onda to pokušava da ostvari kroz svoju decu.
Tradicija na prvom mestu. Ovo su osobe koje imaju jako dugo pamcenje.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.