NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mesec u Devici

Mesec u Devici

Evo jedne osobe kojoj nijedan detalj ne može da promakne… od vašeg ponašanja, pokreta ruku, mimike na licu, do toga kako vam je u stanu… na osnovu toga ona donosi procene o drugima, pa i Vama.. Ovo je osoba koja 24h nesto analizira… jednostavno drugačije ne ume… Uredna, voli da joj je sve na svom mestu, ali često joj je nered u glavi… cim primetite da počne da sprema stan, da nesto slaže, sredjuje, znajte…ima neki problem, neki nered u mislima… Kad je ljuta, jako je nervozna, kad ima problem, postaje pomalo prgava i zajedljiva, ali nije losa osoba… samo ne ume da smiri svoje nemire… Promućurna, veoma inteligentna i ima strpljenja za najsitnije detalje… Mora da ima neko plan i program, raspored časova,  inače… ne ume da funkcioniše… ona mora da se za sve organizuje…

Kod ove osobe je sve pod kontrolom i nema ishitrenih reakcija i naglih odluka….o svemu mora da razmisli, proračuna i što bi rekli “da prenoći” .  Ima stalnu potrebu da nekome nešto zamera… ali upamtite samo jednu stvar… dok Vam zamera, znajte da vas i voli, da joj je stalo… cim prestane da “gundja”….niste više važni za nju….

Voli urednost i kuća joj je često kao apoteka, sterilisano, nema prašine, nereda i ima stalnu potrebu da nešto sprema po kući….često je i nameštaj beo… ali sve zavisi od vladara Meseca ( u kom je znaku) …. kuca pored doma zdravlja, pored pijace …

Majka je vredna, prizemljena i praktična, uvek na usluzi drugima i uvek oko nečega zaposlena…moguće i slabijeg zdravlja….

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.