NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mesec u Blizancima

Mesec u Blizancima

Prva pomisao na ovu poziciju Meseca u Natalu… Kuća puna knjiga, kuća u kojoj se stalno priča, kuća puna obrazovanih ljudi i kuća u kojoj stalno neko dolazi i odlazi… kuća na raskrsnici, kuća pored škole…. kuća puna dece…. itd.

Ali kakva je ovo duša uistinu…?  Ova osoba priča i dok spava, stalno razmenjuje informacije,  stalno nešto piše, čita, priča…a mobilni telefon – najbolja drugarica.

I najmanje ima dva mobilna telefona…

Ova osoba ima stalnu potrebu da saznaje i prenosi informacije, a kakve….e pa  za to onda gledamo u kom se pravcu uputio Merkur….A Merkur…zar  on nije glasnik bogova?!

Ovim ljudima je jako važno da se stalno nesto dešava, da nikada nisu sami i da uvek ima neko sa kim bi odmah mogli da podele svoje misljenje, trač ili emociju… Kod njih je sve u prolazu pa i sama emocija, lako se zasite, brzo menjaju interesovanja i sve im očas posla dosadi… promenljivi i pomalo nestabilni u svemu… nisu baš od reči… ali to ne rade namerno… sada misle tako, ali to ne znači da će za pola sata misliti isto…

Imaju moć da vas ubede da sa njima krenete u pozorište i kada  se konačno odlučite i pristanete… oni se jednostavno  odluče da idu, ipak, u bioskop… e nikad se ne zna koji Blizanac ,u kom momentu, iz njih progovara…

kod njih ( za sve )uvek postoji i plan”B”…

Ovo su večita deca, u duši nestašni i bezazleni kao mališani, laki, površni i neopterećujući… Znatiželjni i radoznali i o svemu informisani, jaka moć govora i bogat rečnik… teško ih je nadmašiti kada je komunikacija u pitanju….za sve imaju pravu REČ…i na sve mogu da vam daju odgovor…
Majka je mladolika, ne baš  izraženog majčinskog instikta, ali svojoj deci je veliki drugar,  jako obrazovana, načitana žena, ceo život nešto uči i uvek je okružena ljudima i stalno  je u pokretu.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.