NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mala je labilna? – Ova tri znaka zodijaka spadaju u najlabilnije!

Mala je labilna? – Ova tri znaka zodijaka spadaju u najlabilnije!

Kada ih čovek pogleda, oni zaista deluju psihološki stabilni, međutim, kada se malo “zagrebe ispod površine” vidi se da to baš i nije tako. Njihova psiha je podložna promenama, svest i podsvest umeju često da se prepliću, da nanose štetu drugim ljudima, ali i sebi lično.

 

Škorpija

Škorpija ima um koji definitivno podleže raznoraznom maštarenju. To što oni u svojoj glavi mogu da smisle, to ne može niko da smisli. Ipak, u svemu tome, a naročito ako to ne uspeju da iskoristite kao svoju prednost, mogu da budu unazađeni, jer počinju da žive fikciju svog života. Onog trenutka kada shvate da svi ili makar većina njihovih planova nije realna, da se ne ostvaruje, počinju da popuštaju i postaju labilni. S druge strane, njhihova Škorpijska sujeta im ne dozvoljava da potraže stručnu pomož, zbog čega ovaj problem uglavnom guraju u zapećak i tonu sve dublje i dublje, a uglavnom trpi njihova najbliža okolina.

Vodolija

Vodolije uglavnom i nemaju neku predispoziciju da budu jake osobe. One jesu uglavnom labilne. A nisu labilne dok postoji neka bliska osoba koja ih vodi u životu. Na primer roditelji na koje se oslanja ili bračni/emotivni partner koji snagom svog duha i jačinom karaktera Vodoliji ne daju da potone i da postane labilna. U svakoj drugoj varijanti Vodolija ne zna šta joj je činiti, veoma je podvodljiva, sklona promenama, ne hvata nikakav cilj i pravac u svom životu koji bi mogao da ostavi lepe posledice, već jednostavno pokušava da prolazi kroz jedan put beznađa, makar je to način na koji oni vide svoju budućnost.

Ribe

Ribe su jedan od retkih znakova znakova zodijaka koji možda za svoju okolinu deluju snžno. Makar je to način na koji ih drugi ljudi vide. Međutim, ispod te “ljušture” snažne osobe, krije se neko ko itekako vapi za potporom, podrškom…ako se to ne dogodi, i ako većina planova koje imaju nisu sprovodljiva, javlja se labilnost. Problem kod njih jeste što ta faza nastaje spontano, a jako teško se iz nje izvuku. One toga i nisu svesne, jer ne žele sebi da priznaju problem, pa to ide čak do toga da neke Ribe uspeju da se potpuno adaptiraju, pa i naviknu na svoju labilnost i da nista ne preduzimaju da postanu stabilniji.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.