NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mag (The Magus)

Mag (The Magus)

Ona prikazuje maga koji je spreman da izvede neki trik, tj. da nas prevari ili obmane. On nam krade novac, varajuci nas.

Da uporedimo ovu kartu sa nama samima. Dok smo u publici u cirkuskoj satri, madjionicar uz pomoc raznih cilindara ili kutijica zavarava nas razum.

Iako nas um dobro zna da je ono sto cemo videti samo uvezbani trik i vestina, ostatak naseg tela se ponasa kao da ce se zaista dogoditi neko cudo. Privuceni smo ovom spoljasnjom “magijom”, jer u svakome od nas postoji arhetipski mag. Pri tome, prisustvo Maga je izuzetno jako i u svakodnevnom zivotu.

Danas su izgradjeni mnogi mostovi izmedju njegovog i naseg sveta. Naime, razni parapsiholoski fenomeni poceli su da se ispituju naucnim metodima; transcendentalna meditacija privlaci hiljade ljudi dokazujuci svoje lekovite efekte na razna anksiozna stanja; bioenergija je odavno dokazana, kao i sposobnost da predosecamo tragedije u nasem zivotu.
Posao

Vreme je ili za pronalazak novog posla ili za napredovanjena sadašnjem poslu. Zadatke ćete rešavati iznimnom lakoćom i kreativnošću.

Ljubav

Na ljubavnom planu Vam takođe slijedi period zadovoljstva, lakoće i spontanosti. Veza će Vam cvetati, a osobe koje nisu u vezi vrlo verojatno će započeti vrlo snažnu romansu.

Financije

Dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Iako će Vam se učiniti da niste dorasli zadatku prihvatite ponudu – iznenaditi ćete sami sebe vlastitom domišljatošću.

Zdravlje

Fizičko zdravlje i telesna kondicija su na uzlaznoj putanji. Razmislite o čišćenju organizma nekom kratkom dijetom.

Duhovnost

Izvrsno je vreme da proučite literaturu o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Kada naiđete na neki seminar svakako ga posetite, vjerojatno je da ćete naići na osobu koja će ostaviti snažan trag na Vas i dati Vam smernicu duhovnog rasta i razvoja.

Karta okrenuta naopako

Ova karta okrenuta naopako simbolizuje sebičnost, taštinu, manjak samopouzdanja i neusredotočenost. Upozorava Vas da ne koristite svoja znanja i veštine a upravo to se očekuje od Vas. Sada nikako nije vrieme za menjanje posla, dajte sve od sebe da zadržite trenutno radno mjesto. Pripazite na odnos sa partnerom – previše ste usredotočeni na vlastite potrebe i želje i u potpunosti zanemarujete partnerovu osobnost, emocije i potrebe.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.