NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Kada će kraj ovog lošeg perioda?

Kada će kraj ovog lošeg perioda?

Kada je nečiji život u ravnoteži, a pojave se aspekti koji „brzinom munje“ donesu loše stanje, onda je to defintiivno problem za osobu da shvati zbog čega se nižu problemi. Ovakvih primera ima veoma često, i ljudi zbog toga neretko konsultuju Astrologa. Po simtomatologiji, uglavnom shvate da je „nešto“ prostrujalo, kao što je to shvatio ovaj mladić, koga interesuje, kada će taj loš period koji ga je iznenadio proći.

Pitanje: U jednom trenutku mi se svet srušio. Pre petnaestak dana sam se ozbiljno posvađao sa svojima, devojka koja mi se jako sviđala je prestala da mi se javlja, pao sam jako bitne ispite, gazda me je isterao iz stana u kome sam dve godine i povrh svega dobio sam poziv disciplinske komisije s fakulteta zbog nečega što nisam kriv ali sam igrom slučaja umešan! Iznerviran, otišao sam kod frizera i rekao da sve šiša na dvojku. On me je triput pitao da li sam siguran. Na pola šišanja sam već žažalio. Sebi sam izgledao smešno! Sad sam još depresivniji, jer je lepo vreme, i ne mogu sa nekakvom kapom da krijem moju nazovi-frizuru, ali shvatam da će kosa brzo porasti. Mene zanima kada će kraj ovom lošem periodu, kada će sve krenuti na bolje? Rođen sam XX/XX/19XX u 18:36 U Loznici.

Odgovor: Poštovani. Hvala na tako detaljnom opisu situacije, moram da priznam da ste sve do te mere verodostojno opisali, da tumačenje aspekta u Vašem slučaju zaista nije bio težak zadatak. Tačno je da se pre petnaestak dana u Vašem životu dogodio zaokret u uticaju planeta, pa ste sada izloženi uticaju sporih i tromih planeta, koje su se pojavile dosta brzo. Zato su u Vašem životu do te mere „pomršeni konci“. Međutim, verovali Vi meni ili ne, ovi aspekti neće naneti gotovo nikakvu trajnu štetu, pa mogu da Vam kažem da očekujem da se relativno brzo pomirite sa svojim roditeljima, da pronađete novi stan u kome ćete imati bolje uslove stanovanja, a možda čak i manje troškove. Što se tiče disciplinske komisije, moguće je da ćete biti kažnjeni, ali sam isto tako sigurna da kazna neće biti previše ošta. Vaša nova frizura možda samo Vama deluje da nije adekvatna, ali moguće je da neka nova devojka sa kojim se možete upoznati, neće tako razmišljati, već potpuno drugačije, pa joj se možda baš svidi Vaš novi stil. Prema tome i ljubav vreba negde iza ćoška. Sve u svemu, krizno stanje može da traje još nekih mesec do mesec-ipo dana, a nakon toga, smatram da će sve biti u redu i da ćete imati mogućnosti da napredujete i da sredite masu stvari koje su do skoro bile jako nedefinisane u Vašem slučaju, te da nakon turbulentnog perioda, izađete još stabilniji. Budite bez brige, kriza je kratkoročna i neće doneti prevelike posledice, samo nemoje da slutite negativno.

Najlepse hvala na poverenju. Astrolog. Katarina Anđelić © Astosavet.

Pročitaj još Otkrila je da je trudna sa ljubavnikom, a onda je usledio ŠOK!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.