NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Ljubomoran sam na najboljeg druga svoje devojke!

Ljubomoran sam na najboljeg druga svoje devojke!

Moguće je da smo svi mi skloni da verujemo da naši emotivni partneri treba da se druže samo sa osobama istog pola. Međutim, šta se dešava onda kada devojka ima momka, srećnu vezu, ali i svog najboljeg druga? Evo primera koji to ilustruje.

 

Pitanje: Zdravo, ja sam Axxxxa iz Beograda, rođen sam xx/xx/19xx u 05:45, a moja devojka je rođena isto u Beogradu xx/xx/19xx, ne znam vreme. Ona ima najboljeg druga, uspeo sam da saznam da je rođen xx/xx/19xx, isto ne znam vreme. Situacija je sledeća. Mi smo zajedno tri godine, ja je vollim, obožavam je, lepo se slažemo, ima ljubavi, svega, strast je na zavidnom nivou i čak sam počeo da ozbiljno razmišljam o tome da je zaprosim. Naša veza bi bila skoro pa sasvim idealna da ne postoji taj njen drug, čije podatke sam Vam dostavio. Sve u svemu, ja od njega šizim! Ne mogu da podnesem njegovo prisustvo, a ne znam kako da je odvojim od njega. Nešto sam i pokušavao da uradim na tom planu, ali bezuspešno. Izgleda da je nemoguće da se njih dvoje posvađaju. Osim što je prisutan u našim životima, i što mu ona prepričava sve naše najintimnije tajne, i upućen je u sve detalje, još teže mi pada, to što se on sa njom cmače (naravno u obraz, ali previše prisno), što se grle, maze, češkaju i tako, imaju neke rituale. Ja sam potpuno svestan činjenice da se oni znaju dvadeset godina, da su odrastali zajedno i da su bliski, ali naprosto, ja to ne mogu da podnesem. Ne umem da Vam objasnim tačno, nisam ja ljubomoran na njega, i zaista ne mislim da tu postoji nešto više od prijateljstva, ali me to iritira. Ako je zaprosim, garantovano će ona njega izabrati za kuma (jer ona nema ni jednu drugaricu kao ostale devojke) i onda će to biti neraskidiva veza, a ja ne znam da li sam spreman da sve to podnosim, da kažemo tokom čitavog života. Nadam se da ćete razumeti moju dilemu i da ćete mi dati neki savet, jer hocu da pošizim!

Odgovor: Poštovani Aleksa. Najpre, smatram da biste trebali da se malo primirite i da ne gledate na celu situaciju sa tako velikom dozom histerije, jer razloga za to nema. Ja sam sve pažljivo analizirala i mogu Vam reći da sinastrički, ona sa njime ima daleko-daleko više poklapanja nego sa Vama. Dakle, njih dvoje su potpune srodne duše koje se apsolutno razumeju po svim pitanjima. Iz toga samo proizilazi da se oni nikada posvađati neće. Zato Vam i ne savetujem da spletkarite, jer samo možete da napravite gore i to po Vas gore. Vaša i njena veza su dovoljno protkane lepim elementima da se to pretvori u brak, a postojanje tog momka u Vasim životima, ja tumačim kao nešto što bi zaista moglo da bude neidealnost koja je i bila potrebna, jer u svakod odnosu postoji neka neidealnost. Taj momak apsolutno nema nikakve, pa čak ni najmnje pretenzije prema njoj. To nemate zašto da mislite, naprotiv, on može da vam bude jako dobar prijatelj. Moguće je da on i Vi (i to sam analizirala), ne možete da funkcionišete zajedno kao najbolji drugari, jer ne možete da pronađete neke zajedničke teme, odnosno zajedničke tačke koje bi vas do te mere povezale, ali nema veze, ne mari, samo budite korektni sa njime, i to će biti dovoljno. Kada se gleda dugoročna budućnost, pod pretpostavkom da se dogodi taj brak, što je gotovo pa sasvim izvesno, generalno, on bi bio tu uvek prisutan, ne baš toliko intenzivno, kao sada, ali bi bio prisutan. S druge strane, druženje neće biti toliko baš učestalo, pa verujem da Vam to neće smetati toliko kao sada, a zapravo ja i ne vidim neki posebno dramatični razlog da Vam to toliko smeta. On je fin momak, i zaista je dobar prijatelj Vašoj devojci, ali istovremeno, on ne predstavlja nikakav negativni element, niti sponu koja će deliti nju i Vas. Da li se tu radi samo o tome što je u pitanju osoba muškog pola, pa to prouzrokuje glavobolju koju imate, ili biste Vi kao osoba koja je sklona ljubomori, bili ljubomorni i na njenu drugaricu ženskog pola sa kojom bi bila previše prisna, to je pitanje svih pitanja, neću da tvrdim, ali je nedvosmislen moj savet da gledate da na sve načine prevaziđete te negativne osećaje koje imate zbog prisustva njenog navedenog prijatelja, jer nema razloga da se ovako božanstvena veza između nje i Vas ne kruniše brakom u nekoj perspektivi.

Najlepse hvala na poverenju. Uvek tu za Vas. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet

Pročitaj još Otkrila je da je trudna sa ljubavnikom, a onda je usledio ŠOK!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.