NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Ljubavnici  VI (The Lovers)

Ljubavnici VI (The Lovers)

Ova karta predstavlja večni trougao, situacija koja postoji i u našem ličnom iskustvu. Na slici je prikazan mladić koji je zarobljen izmedju dve žene. On ne može da se pomeri.

Na nebu se vidi Kupidon (eros), koji zadaje fatalnu ranu svojom ljubavnom strelicom. On simbolizuje mladalacki ego. Ego je ovde oslobođen do nekog stepena uticaja roditeljskog arhetipa. Ali, mladić jos uvjek nije u potpunosti ostvaren kao čovek i ostaje zarobljen izmedju dve žene.

Ko je ko? Mozda će otrovna strela koja stize sa neba ipak uspeti da ga zapali i pokrene? Videćemo kasnije.

Posao

Sledi Vam donošenje važnih odluka. Budite sigurni da ste razmotrili sve mogućnosti jer je izgledno da je najbolja odluka ona koja se naoko čini vrlo nepovoljnom po Vas. Pripazite na to da strogo odvojite zadovoljstvo od posla.

Ljubav

Ljubavni odnos će biti centar Vašeg života. Ako niste u vezi ostvariti ćete snažnu povezanost i požudu, a ukoliko ste već u vezi izgleda da ćete shvatiti da je to “zauvek”. Na ljubavnom ćete planu doslovno “sijati”, ne zaboravite sreću podeliti sa bliskim ljudima.

Finansije

Zbog ljubavne zanesenosti zaboraviti ćete na to da obratite pažnju na finansijsku situaciju. Neke stvari mogu pričekati ali pokušajte napraviti ono što ne bi trebali odgađati.

Zdravlje

Ukoliko imate zdravstvenih problema rešenje će Vam se samo nametnuti.

Duhovnost

Rad sa učiteljem, mentorom ili sveštenikom pomoći će Vašem duhovnom uzdizanju, no ne prepuštajte se slepo, slušajte vlastito srce. Za duhovno uzdizanje nikada niste bili spremniji nego sada.

Karta okrenuta naopako

Može značiti da će doći do prekida veze ili samo nadolazeće probleme u istoj. Okrenuta karta ljubavnika simbolizuje strah od odgovornosti i neveru; Vi ili Vaš partner naći ćete se u iskušenju i situaciji velikih izazova. Možda to iskušenje bude samo korak do sazrevanja i demonstracija vlastite zrelosti.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.