NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Ljubavnici  VI (The Lovers)

Ljubavnici VI (The Lovers)

Ova karta predstavlja večni trougao, situacija koja postoji i u našem ličnom iskustvu. Na slici je prikazan mladić koji je zarobljen izmedju dve žene. On ne može da se pomeri.

Na nebu se vidi Kupidon (eros), koji zadaje fatalnu ranu svojom ljubavnom strelicom. On simbolizuje mladalacki ego. Ego je ovde oslobođen do nekog stepena uticaja roditeljskog arhetipa. Ali, mladić jos uvjek nije u potpunosti ostvaren kao čovek i ostaje zarobljen izmedju dve žene.

Ko je ko? Mozda će otrovna strela koja stize sa neba ipak uspeti da ga zapali i pokrene? Videćemo kasnije.

Posao

Sledi Vam donošenje važnih odluka. Budite sigurni da ste razmotrili sve mogućnosti jer je izgledno da je najbolja odluka ona koja se naoko čini vrlo nepovoljnom po Vas. Pripazite na to da strogo odvojite zadovoljstvo od posla.

Ljubav

Ljubavni odnos će biti centar Vašeg života. Ako niste u vezi ostvariti ćete snažnu povezanost i požudu, a ukoliko ste već u vezi izgleda da ćete shvatiti da je to “zauvek”. Na ljubavnom ćete planu doslovno “sijati”, ne zaboravite sreću podeliti sa bliskim ljudima.

Finansije

Zbog ljubavne zanesenosti zaboraviti ćete na to da obratite pažnju na finansijsku situaciju. Neke stvari mogu pričekati ali pokušajte napraviti ono što ne bi trebali odgađati.

Zdravlje

Ukoliko imate zdravstvenih problema rešenje će Vam se samo nametnuti.

Duhovnost

Rad sa učiteljem, mentorom ili sveštenikom pomoći će Vašem duhovnom uzdizanju, no ne prepuštajte se slepo, slušajte vlastito srce. Za duhovno uzdizanje nikada niste bili spremniji nego sada.

Karta okrenuta naopako

Može značiti da će doći do prekida veze ili samo nadolazeće probleme u istoj. Okrenuta karta ljubavnika simbolizuje strah od odgovornosti i neveru; Vi ili Vaš partner naći ćete se u iskušenju i situaciji velikih izazova. Možda to iskušenje bude samo korak do sazrevanja i demonstracija vlastite zrelosti.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.