NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Koja su vaša ljubavna očekivanja?

Koja su vaša ljubavna očekivanja?

Šta koji znak očekuje od ljubavi?

Ovan

Ovan očekuje da ga volite i da mu to dokazujete iz dana u dan. On očekuje da uvek budete tu za njega, posebno u teškim trenutcima, kada mu morate demonstrirati svoju ljubav i podršku. Lojalnost mu je veoma bitna, pa će sve biti dobro do trenutka do kada ne posumnja da ga varate. Kada zavoli, zavoli u potpunosti, nema sredine, pa je jasno da od druge strane traži bezrezervnu ljubav na koju može da računa.

Bik

Bik će očekivati da uvek budete tu, što često može biti opterećujuće za partnere ovog znaka. Neretko umeju da budu ljubomorni, posesivni, ali i apsolutno opsesivni partnerom, pa će očekivati da im detaljno prepričate svoj dan. On u partneru ne vidi oslonac, bar ne u većini slučajeva, pa sigurno neće očekivati materijalnu podršku, ali će sa druge strane biti veoma zainteresovan da mu date savet i podržite ga.

Blizanci

Kod Blizanaca očekivanja od ljubavi i partnera mogu biti poprilično velika. Oni često znaju da očekuju od partnera pomoć razne vrste. U poslu, životu, ali nije iznenađenje da očekuju i materijalnu podršku. Osim toga, oni će želeti da se ljubav, koja mora biti velika da bi uopšte ušli u vezu, povećava iz dana u dan, jednako kao i strast, koja im je zaista važna. Blizanci nekada mogu da postanu “senka” partnera.

Rak

Rakovi će svakako imati velika ili čak ogromna očekivanja, ali ih neće jasno i direktno izneti. Oni će na sve načine pokušavati zaobilaznim putem da urade sve da njihov partner ispuni njihova očekivanja. Neretko se dogodi da očekuju previše i da budu razočarani. Rak neće jasno očekivati materijalno od partnera, ali će mu biti drago ako nešto dobije. On očekuje vernost, istu zahteva, ali sasvim sigurno i nudi.

Lav

Lavovi su lideri veze, bez izuzetka. Redak je Lav koji će da prepusti lidersku poziciju. U tom pogledu, njihova očekivanja od partnera su možda i najminimalnija. On će očekivati da propratite njihov stil i način života. Da se uklopite u sve ono što oni rade i ako je ikako moguće da budete oduševljeni time. On je zadužen za kreiranje strasti, emocija i romantike, a od partnera očekuje da to samo “isprati” što bolje.

Devica

Mirna i postojana Devica, može imati dosta očekivanja od partnera. Ona može biti kao “pijavica” i jednostavno se “prilepiti” za partnera. Problem će nastati kada se njihova očekivanja o zajedničkim akivnostima ne ispune u dovoljnoj meri. Stalna pažnja, divljenje njihovoj lepoti i intelektu spadaju u domen dnevnih očekivanja Device. Ona nije imuna na poklone, pa se može reći da ih često očekuje.

Vaga

Vaga može biti poprilično mistična, pa i misteriozna u svojim očekivanjima. Ono što je problem, jeste što nekada ni sama ne ume da spozna sopstvena očekivanja na pravi način, pa ne zna što je razočarana ni sama, a kamoli partner. Ona u startu veze zna da zacrta velike ciljeve i da ih očekuje i to je glavni problem mnogih Vaga. Ona očekuje da ste non-stop tu, ali i da bez pogovora ispunite poneki njen hir.

Škorpija

Gotovo svaka Škorpija je priča za sebe i u zavisnosti od situacije ona može imati različita očekivanja. Međutim, koliko god različite bile, jedno im je zajedničko – očekivanje ogromne količine strasti. Škorpije žive od strasti i izgubiće interesovanje za vezu i partnera čim ona nestane ili nikada neće ni ući u vezu, ako je ne predoseti. Ona očekuje od partnera da stalno bude lep, doteran i da je nikad nigde ne „obruka“.

Strelac

Strelčevi mogu da budu poprilično odmereni u očekivanjima i realni, ali znaju da budu i veoma zahtevni. On svakako neće očekivati da mu rešavate poslovne ili finansijske probleme, ali da ga slušate kako kuka, bojim se da ćete morati. Strelac očekuje strast, ali i emocije, strast mu neće biti dovoljna da ostane u vezi. Takođe, on će očekivati od partnera poverenje, pa mu neće biti sasvim drago ako budete sumnjičavi.

Jarac

Jarčevi generalno znaju dosta da opterete partnera i da imaju velika očekivanja. Međutim, oni sa očekivanjima ne ulaze u vezu, nego ih grade tokom trajanja veze. Ako Vašem partneru Jarcu, jednom ispričate sve muke koje imate na poslu, moraćete to opet. Tako je i sa masom drugih stvari. Jarac zahteva i očekuje vernost. Jarac će Vam suptilno nametnuti svoj stil života i očekivati da ga prihvatite oberučke.

Vodolija

Vodolija može imati mnogo, pa i previše očekivanja. Neretko ga idealizuje i zaista misli da će ispuniti sva očekivanja. Ona živi u bajci i bajka neće prestati sve dok ne udari glavom o zid, prejako. Ona očekuje, ljubav, vernost, romantiku, ona je ubeđena u to da možete uvek biti zajedno pa to i očekuje. Vodolija očekuje pomoć u poslu, ali i finansijama, a ponekada može očekivati da joj partner rešava probleme.

Ribe

Ribe nemaju preterano velika i važna očekivanja. Oni očekuju ljubav i emocije, ali takođe i strast im je važna, pa je ona unapred ubeđena da će se strast uvek povećavati. Očekivaće da joj se partner nađe u teškim trenutcima, ali i da je podrži u nekom hiru ili ludosti koju je smislila. Ona će očekivati da je stavite ispred svojih prijatelja gotovo uvek i da joj konstantno pridajete na važnosti i značaju, te to dokazujete.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Ova tri muškarca se najbolje ljube!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.