NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Astro mesec Lilit – misterija, snaga, erotika!

Astro mesec Lilit – misterija, snaga, erotika!

Položaj Lilita u astrologiji ukazaće nam na naše najmračnije seksualne porive. Lilit iz dubine našeg uma, izvlači tajne i energetski ih oslobađa kroz seks.

Lilit nikada ne predstavlja običan seks, već onaj animalni, koji nema granice i mere.

women-418452_960_720
Lilit asocira na Škorpiju, koja takođe vlada seksom, razaranjem, smrću i magijom.

Litit predstavlja tamnu stranu ljudske psihe koja u sebi nosi primese životinjskog ponašanja odnosno nagona. Ona vuče na mračnu stranu nebi li zadovoljila strasti. Za sebe traži žrtvu, ako je moguće što bespomoćniju.
Kada Lilit nešto hoće, to bezuslovno dobija, jer se njenoj moći niko ne može odupreti. Borac protiv sentimentalnosti i romantike, jer predstavlja niske nagone koji na strast vuku. Ona je najlepša i najstrašnija, najprivlačnija i najneuhvatljivija.

 

                    Ona je sveštenica noći.
priestess-1605963_960_720

Da li se usuđujete da joj se prepustite i uđete u rajski vrt strasti? Ona kada se na nekoga namerači, tome spasa zaista nema.

U ženskom horoskopu položaj Lilita govori o tome koliko će osoba imati slobode, nezavisnosti i slobodnog pristupa seksu. Želja za poslovnim uspehom, novcem, bogatstvom može biti prenaglašena.
Jak Lilit, nalazimo kod muškaraca koji žele da budu predvodnici u svom poslu. Oni su puni samopouzdanja i moćni i ostavljaju  snažan prvi utisak. Nedvosmisleno su upečatljivi i posebni. Takođe, oni sa sobom donose izuzetnu količinu seksualne energije koja može da bude pravi mamac mnogima.

Lilit je koristan za razmatranje prilikom analiza uporednog horoskopa. Podeljena mišljenja među astrolozima o značaju ovog astro-meseca idu od njegove izuzetne važnosti do toga da ga neki mogu totalno zanemariti, ali je činjenica jedna, od kad je otkriven ovaj astro-mesec ne prestaje da intrigira, a sve oko njega obavijeno je velom tajne i misterije.

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Ađelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Karmički odnosi znakova!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.