NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Lav slaganje sa drugim znacima

Lav slaganje sa drugim znacima

Lav slaganje sa drugim znacima

 

Kako se slažu Lav i Ovan

Seksualno slaganje im je izvanredno. Imaju naviku da se u isto vreme i svađaju i ljube, sve to – često pred publikom. Oboje su skloni flertovima sa strane i varanju, a njihovi tajni ljubavnici često ostaju povređeni, dok je njihova veza i dalje stabilna.

Kako se slažu Lav i Bik

Ako imaju novca – imaju sve! Jedno u drugom bude neutoljivu žudnju za avanturom, strastvenim noćima po raznim hotelima širom sveta, ludovanje po kazinima i  diskotekama… Bez novca, mimoilaze se. Tada će biti preterano fokusirani na rad i zaradu, a sve ono što bi trebalo da ih vezuje u smislu užitka će izostati.

Kako se slažu Lav i Blizanci

Ovo je veza koja može da uspe. Jedan od drugog imaju štošta da nauče, imaju zdrav i čest sex, najviše zbog Lavovskih potreba. Privrženi su jedno drugome toliko da se lako zbližavaju i sa ostalom rodbinom i prijateljima ovog drugog.

Kako se slažu Lav i Rak

Ovo je tipična muško-ženska veza, pod uslovom da je muškarac Lav, a žena Rak. Ona će se navić na: njegovo glasno muško društvo, fudbal nedeljom, krvoločne borbene filmove, ogroman poriv za sexom. Ako je muškarac Rak, Lavica će ga iskoristiti sexualno i odbaciti.

Kako se slažu Lav i Lav

Oboje su romantični zavodnici, neverovatno strastveni, koji će se žestoko svađati, teatralno miriti i obasipati jedno drugo najljubavnijim rečima. U sexu se savršeno slažu, žena je uvek dominantnija i odredjuje ritam dok muškarac ispunjava svaku njenu želju. Ako u krevetu sve funkcioniše neće im pasti na pamet da traže unaokolo bolju šansu.

Kako se slažu Lav i Devica

Strast Lava može ozbiljno uplašiti nežnu Devicu koja i te kako voli da se femka i da dugo ispituje teren za šta ovde sigurno neće imati vremena. Ali kako voli da živi na visokoj nozi, Devica će istrpeti sve što joj kod Lava ne odgovara kako bi uživala u udobnosti. Vremenom će poželeti da je dominantna, što joj Lav nikako neće dopustiti, bez obzira da li je reč o muškarcu ili ženi Lavu.

Kako se slažu Lav i Vaga

Ovde niko nigde ne žuri. Sve se odvija polako i s uživanjem. Naoko izgledaju kao da su profesionalci u življenju, uživanju, provodu, zabavljanju… Oboje vole spektakle, grandiozni su i veličanstveni kada su zajedno, jedno drugom daju potreban šarm (Vaga Lavu) i slavu (Lav Vagi). Vaga će se nesebično diviti Lavu, te ova veza ima velike nade za uspeh.

Kako se slažu Lav i Škorpija

Mogu se sresti bilo gde i istog momenta kreću varnice koje će ih bacati u vazduh dok ih potpuno ne spoje. Ovo je vrlo jaka seksualna veza dve snage koje se poštuju i takmiče, zbog čega ne mogu da traju na duge staze. Ako imaju para ceo svet može biti njihov, ima ih svuda, u diskotekama, luksuznim restoranima, kazinima…

Kako se slažu Lav i Strelac

Ovo dvoje mogu biti izvrsni savetodavci, jedno drugom podrška i spas u zadnji čas. Zbog toga ostaju prijatelji i kada strast prođe. Teško ovde dolazi do jakih emocija jer su raspoloženi uvek za druženja pa intimni trenuci izostaju, a i tada izlaze među ljude. Oni su kao dva lovca na odmoru u sred hajke, pa kada napune baterije idu dalje svako nekoj svojoj zveri.

Kako se slažu Lav i Jarac

Ovde vlada jedna borba za prevlast, za moć. Kada su zajedno, od napete energije u vazduhu svakome ko se nađe u njihovom prisustvu biće teško da se opusti. Lav je toplokrvan i strastven, Jarac hladnokrvan i proračunat. Nemaju šta da traže jedno sa drugim. Osim koristi, veze, protekcije…

Kako se slažu Lav i Vodolija

Oboje su okruženi ljudima, društveni, zabavni i tvrdoglavi. Teraju po svome, ne žele ni zbog koga da se promene, a ambicije su im svakim danom sve veće. Jedno drugom jednostavno ne daju prostor da se izrazi, jer svako previše gleda sebe. Kada bi se potrudili bila bi ovo lepa veza.

Kako se slažu Lav i Ribe

Ovo je odlična kombinacija ako ih povezuju umetnost i kreativan posao. U ostalim situacijama mnogo nepoverenja, duhova prošlosti i glasina mogu narušiti harmoniju. Sex im je “ludački” sa puno doživljaja, pomoćnih stimulanasa, dodira i ljubakanja, eksperimenata.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.