NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Lav – 2018

Posao: Dosadašnji tok u poslu ćete morati značajno da menjate. Ništa neće biti kao što je bilo, a promene koje će se dešavati će generalno ostaviti jedan utisak optimizma na vas. Ponekada ćete se osećati neprilagođeno celokupnoj situaciji, ali ćete u narednom trenutku već biti spremni da se uhvatite u koštac sa svim situacijama u koje vas posao postavlja. Moguće je da promenite posao, firmu, ali možda čak i čitavu profesiju. Nemojte se libiti da koristite svoju intuiciju koja će vas ove godine dobro služiti. Profit će vam biti važan, a najviše će ga biti u periodu Aprila i Maja meseca kao i tokom poslednja dva meseca. Leto će biti period u kome ćete se razmišljati o promenama.

Ljubav: Povezanost sa partnerom će u osnovi ostati čvrsta i vi ćete definitivno uspeti da pronađete način da ublažite te neke blage oscilacije u sopstvenoj vezi. Ako budete dovoljno posvećeni vezi, moguće je da će veza procvetati do te mere, da se dogodi neki korak više. Biće i perioda većeg nerazumevanja, ali će srećne okolnosti biti u tome što će se sve nesuglasice rešavati. Partner će često biti ljubomoran, možda i sa povodom, pa trebate povesti računa o sopstvenim postupcima. Ako ste slobodni, od Maja do Septembra je perod kada možete da upoznate osobu sa kojom ćete sigurno doći do finih mogućnosti za početak stabilne emotivne veze koja će potrajati.

Zdravlje: Mogući su samo minimalni problemi, ali ćete generalno imati dobro zdravlje i odlčnu kondiciju. Obratite pažnju na potencijlne probleme sa vidom, ali i sa koštano-zglobnim sistemom koji je opterećen.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.