NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Lav – 2019

Ljubav: Bićete izuzetno zadovoljni načinom na koji će se sve odvijati u ljubavi. Imaćete prilike da svoju vezu izdignete na jedan viši nivo. Sam početak godine neće biti obećavajući za one koji su u vezama, ali već od proleća sve može početi da se dešava na jedan izuzetno lep način. Ako ste slobodni, svoju srodnu dušu ćete naći neplanski, odnosno bolje rečno ona će naći vas, spontano, u drugom delu godine.

Novac: Novca vam neće biti dosta, ma koliko da ga zaradite, to je problem, jer ćete naprosto imati dosta rashoda. Zato, na kraju ove godine, kada budete podvukli „crtu“, nećete biti baš zadovoljni. Ipak, ne može se reći da će sve biti loše i da neće biti povremene zarade koja će stvarati nezadovoljstvo. Mogući su i prihodi koje biste ostvarili iz hobija ili iz neke vrsta dodatnog rada u kome ćete sve vreme i uživati.

Zdravlje: Godina koja je pred vama definitivno može doneti bolju energiju, i bolje mogućnosti da se osećati bolje. Ukoliko ste kardiološki bolesnik, morate se maksimalno posvetiti svojoj terapiji i biti disciplinovaniji nego ikada. Nemojte se preforsirati u sportu ili fizičkom radu uopšte, jer iako su vam aspekti takvi da ćete imati dovoljno energije, ne trebate za sebe pomisliti da ste „od čelika“.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.