NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Kulminantna planeta – gde je tvoj uspeh?

Kulminantna planeta – gde je tvoj uspeh?

Planeta koja je najbliža MC, vrhu X polja je signifikator uspeha dok će znak ukazati na način delovanja.

Planeta je dominatnija od znaka ali se kroz znak izražava te će osoba sa Merkurom na MC u znaku Vodolije biti uspešna kao astrolog, pisac astroloških tekstova, broker, u kompjuterskoj tehnologiji, u poslovima preko interneta, u povezivanju – posrednik interesnih strana…
Sa Merkurom na MC u znaku Blizanaca biti odličan govornik, prevodioc, reporter, novinar, trgovac ili instruktor vožnje…
Sa Sa Merkurom na MC u znaku Blizanaca u znaku Raka odličan agent za nekretnine, medicinska sestra, socijalni radnik, trgovac osiguranjem…

Sunce na MC
Donosi moć i položaj, pomoć uticajnih ljudi, uspešnog organizatora, šefa, direktora. Profesija glumca, profesora, preduzetnika ili političara.

Mesec na MC
Uspeh preko žena, donosi popularnost i poslove vezane za javnost. Medijatori, slikari, profesije vezane za brigu o drugima. Ribar, mornar, negovateljica, babica, uspešna majka i domaćica.

Merkur na MC
Uspeh u mladosti i preko mladih ljudi; pisac, trgovac, novinar, voditelj, taksista, reklamni agent, lektor, prevodioc, konobar.

Venera na MC
Poslovi vezani za lepotu i umetnost, pevači, profesionalni modeli, cvećari… Ako je iz Bika, slikar, kipar, gastronom, pevač, poljoprivrednik. Iz Vage; dizajner, kozmetičar, frizer, advokat, političar i diplomata.

Mars na MC
Mars vlada pionirskim duhom i predvodništvom, energijom i borbenošću te će osoba biti uspešna u svemu što to zahteva. Uspešan u policiji, vojsci, u borilačkim veštinama ili aerobiku u zavisnosti od znaka i aspekata. Hirurg, bankar, istraživač ako je iz Škorpiona, iz Ovna; policajac, vojnik, radnik u proizvodnji ili usvojoj radionici. Zanatlija. Sportista, stomatolog, građevinac.

Jupiter na MC
Jupiter nosi sreću svakome šta god da je ali se njegov potencijal iskoristi najbolje ako osoba ima visoko obrazovanje ili ode u inostranstvo. Iz Strelca daće uspešnog turističkog vodiča, profesora na fakultetu, pravnika, motivatora, filozofa i džokeja. Iz Riba; teologa, gurua, pomorca, slikara, umetnika, plesača, doktora, fotografa, dizajnera i sve što uključuje brigu za druge ali i maštu i kreativnost. Političar.

Saturn na MC
Saturn nosi poziciju u vremenu i građenje karijere na čvrstim osnovama. Ovo su sudije, preduzmači i građevinci, istoričari i arheolozi. Inženjeri, geolozi, rudari. Arhitekte, statističari, meteorolozi. Numerolozi. Knjigovođe. Matematičari. Poljoprivrdnici. Uspešni su svugde gde se traži odgovornost, marljivost i spremnost na odricanje.

Uran na MC
Ovde osoba može postići uspeh samo ako ima fleksibilno radno vreme i ne mora biti ograničena uslovima. Uran zahteva individualnost i istraživački duh. Kao i urbanu sredinu u kojoj jedimo može da se dokaže. Ovo su piloti, inženjeri, naučnici, kompjuterski eksperti, informatičari, programeri, piloti, stjuardese. Socijalni radnici, modni kreatori, moderni umetnici. Grafičari. Astrolozi. Ovo su katastrofalni političari osim u slučaju kada su opozicija vlasti. Odlični su na svim mestima gde se traži humanost i reforma.

Neptun na MC
Ova osoba mora raditi nešto što je povezano sa kreacijom i umetnošću, može i sa politikom. Bilo šta što stvara ,,maglu,, stoga je to političar, glumac, režiser ali i farmaceut, anesteziolog, hemičar, lekar. Dizajner, fotograf, muzičar, balerina… Pomorac, slikar, teolog. Tarot tumač. Model, fotograf, vinar, barmen, hotelijer, iscelitelj, diler droge. Ako ne ispunjava simboliku osoba nema karijeru ili gubi poslove, ne snalazi se, nosi pad sa položaja.

Pluton na MC
Pluton je planeta koja nosi opasnost i rizike te daje i uspeh u profesiji koja to zahteva. Ovo je detektiv, hirurg, psihijatar, špijun, bankar ili poreznik, osiguravajuća društva, kriminalac. Vrhunski tajni agent. Učitelj tantre, mag i iscelitelj, astrolog. Ima uticaj na mase te je poželjno graditi karijeru povezanu sa tim jer daje fatalnu harizmu. Pogrebnik. Strateg. Ukoliko ne ispunjava simboliku nosi opasnost na položaju i tokom karijere, nosi opasnost onima koji su šefovi i rukovodioci ove osobe. Vrlo često se dešava da osoba počne da radi negde a onda, iznenada rukovodioc na tom mestu nastrada.

Autor teksta: Tanja Joksimović; ISAR CAP astrolog.

Nije potrebno da znate svoju sudbinu, sve što treba da znate jeste kako da iskoristite potencijale svog horoskopa!

KONSULTACIJE ZAKAŽITE NA:
0906 440 446 lok 63 za Srbiju

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.