NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Koliko ste ljubomorni?

Koliko ste ljubomorni?

Vaša veza obiluje ljubomorom, i to na način da se ne zna ko je više ljubomoran? Vi ili Vaš partner? Astrološki znakovi su različito podložni ljubomori. Neki je mogu prikrivati, drugi dobro zaustaviti, a treći imaju sasvim indiferentan stav, a naravno postoje i oni koji su otvoreno ljubomorni i ne haju zbog toga. Evo jedne kratke analize koja govori o osnovim predispozicijama horoskopskih znakova ka ljubomori.

Ovan

Ovan spada u jako sigurne i samouverene znake zodijaka. On retko poseže za ljubomorom, ali mu ista nije nepoznanica. Zbog Marsa i Plutona koji vladaju ovim znakom, povremeno može da dođe do većih ispada ljubomore koji za njihovog partnera neće biti ni malo prijati. Ljubomora kod Ovnova teško prolazi.

Bik

Bikovi takođe spadaju u znak koji je dosta siguran i samouvern. Međutim, Bik može da bude i poprilično sujetan i u tom pogledu može da bude jako problematično da se nosi sa afinitetima partnera koji mogu da budu dosta ražličiti, pa čak i poneki krajnje “usputni” komentar partnera može pokrenuti ljubomoru Bika.

Blizanci

Merkur kao vladalac Blizanaca, predstavlja planetu logike i logičnog rasuđivanja. Zbog toga Blizanci ređe bivaju ljubomorni, nego neki drugi horoskopski znaci. Međutim, svako pravilo ima izuzetaka, pa se može reći da će se ljubomora kod ovog znaka javiti uvek kada se dogode sumnje, a veza dosta odmakne.

Rak

Rak je znak koji je dosta sumnjičav, skeptičan, odnosno neko ko zaista može na neki određen način da se tumaci kao detaljista. Zbog toga, on može pronaći razlog za ljubomoru i tamo gde ga nema. Rakovi nisu naročito sigurni u sebe, pa čak i onda kada su najviše voljeni, oni traže dokaz ljubavi iznova i iznova.

Lav

Sigurni Lav može da bude ljubomoran, a ljubomora se kod njega može pojaviti spontano u datom trenutku, a narednog trenutka može nestati. Situacija koja je aktuelna uvek pokreće ili stabilizuje ljubomoru partnera. Ako je voljen, a partner ne izaziva sumnje, ljubomora može sasvim izistati.

Devica

Device su izuzetno samozaljubljene i naprosto predstavljaju osobe koje iznad svega veruju u sopstvene kvalitete. Stanje koje kod njih može da podspeši ljubomoru jeste preterano respoloženje partnera koje ničim drugim ne mogu da objasne ili preterana samouverenost bez nekog posebno jasnog porekla.

Vaga

Vage itekako umeju da budu ljubomorne, ali je sigurno da spadaju u znak koji ljubomoru najbolje umeju da prikrivaju. Zbog toga će Vage biti prećutno ljubomorne, i neće svojom ljubomorom opterećivati partnera i vezu, sve dok partner ne pretera sa izazivanjem. Partner potezima može rađati ljubomoru.

Škorpija

Škorpije mogu da budu izuzetno ljubomorne, čak i posesivne. Problem kod Škorpije je taj što kada se zaljubi ona se zaljubi bez ikakvog presedana, i jednostavno ne želi da dozvoli da se veza upropasti iz bilo kog razloga. Zbog toga bivaju ljubomorni, što je potpuno neprikladna metoda koja izaziva kontra-efekat.

Strelac

Strelčevi su veoma decidirane osobe koje u emotivnoj vezi vole da neguju neka određena pravila koja definitivno ne žele zbog bilo čega i bilo čime da naruše, a jedno od pravila je da se ljubomora ne izaziva. Zato oni nikada neće biti bez razloga ljubomorni, ali će biti, ako zaista druga strana malice “zabrlja”.

Jarac

Jarčevi su osobe koje su veoma ponosite. Taj njihov ponos ne sme biti povređen ni po koju cenu. Najveća njihova bojazan zbog koje i bivaju ljubomorni, je ta da se ne sazna da njihova partner flertuje sa strane ili slično. Oni će biti ljubomorni, ali u iskazivanju ljubomore veoma taktični, pa će to činiti bez preterivanja.

Vodolija

Vodolije su sklone ekstremima. One mogu biti ljubomorne gotovo bez prestanka, a mogu biti i toliko indiferentne, da se jednostavno ni zbog čega neće događati ljubomora. Zavisi koliko su sigurne u drugu stanu, te im partner zaista može biti neko ko uliva poverenje, odnosno neko u koga poverenje nemaju.

Ribe

Ribama će ljubomora doći uvek kao dobar izgovor za sve probleme koji u emotivnoj vezi nastanu. Oni će posegnuti za ljubomorom kao argumentom u sred svađe, čak i kad za to nema nikakvog osnova niti potrebe. Oni su jako perfidni i umeju da budu ljubomorni na način da to gotovo nikada ne pokažu jasno.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Muškarci u ovim znacima su najgori emotivni partneri!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.