NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Koji dragulj odgovara Vašem znaku?

Koji dragulj odgovara Vašem znaku?

Mnogi veruju u to da drago kamenje pomaže da svaka osoba očuva svoju duhovnu, ali i fizičku ravnotežu. Ponekada zaista uz pomoć dragog kamenja možemo da se osećamo bolje. Međutim, sam proces izbora nije ni malo lak, a kako ne biste pogrešili u izboru, evo šta poručuje astrologija:

Ovan-Rubin. Rubin pomaže Ovnu da probudi svoju strast koja često može biti uspavana. Takođe, donosi mu dobru energiju, zbog koje on postaje poletan i ima više volje, snage i elana da se izbori sa aktuelnim problemima.

Bik-Rodohrozit. Rodohrozit Biku donosi pozitivnu energiju kao nepresušan izbor. Najviše mu pomaže na poljima posla i finansija. Uz ovaj dragulj Bikovi mogu biti daleko inspirativniji i inovativniji. Takođe, blagotvorno deluje i na njegovo zdravlje.

Blizanci-Ćilibar. Ćilibar Blizancima donosi mnogo različitih mogućnosti za uspeh, a pre svega kroz to što im omogućava da budu maksimalno smireni i spokojni. Mir je okosnica uspeha svakog Blizanca, a to ćilibar obezbeđuje.

Rak-Smaragd. Smaragd Rakovima donosi stabilnost koja im je preko potrebna i često im nedostaje. Najviše im pomaže na polju ljubavi, emocija i emotivne stabilnosti. Smaragd donosi osećaj sigurnosti u sopstvene postupke.

Lav-Planinski Kristal. Lavovi će uvek uspeti da pronađu dobar put kojim će krenuti ako uz sebe imaju ovaj dragulj. On će im doneti inspiraciju, ali i inovativnost, te kanalisati njihovu pozitivnu energiju u pravom smeru.

Devica-Tigrovo Oko. Tigrovo Oko će Devicama smanjiti kolebljivost i dovesti ih u situaciju da zaista jako dobro vladaju sobom i sopstvenim željama. Kada su u pitanju važne odluke, oni će biti sigurniji.

Vaga-Sivi Kvarc. Sivi Kvarc Vagama donosi inspiraciju da na najbolji mogući način dođu do rešenja problema. Bitan je kako za rešavenje poslovno-finansijskih zavrzlama, tako i sa ljubavne probleme koji ih more.

Škorpija-Hematit. Hematit Škorpijama daje radost života i pozitivnu energiju. Energija koju poseduje Škorpija u sebi je zaista ogromna i ponekada ume da pređe u nervozu, što će ovaj dragulj sprečiti i dovesti do ravnoteže.

Strelac-Lapis Lazuli. Lapis Lazuli može Strelčevima da bude od višestruke koristi u raznim životnim situacijama i dilemama, a najviše pri izboru zanimanja, posla, ali i pri izboru “onog pravog”, odnosno sudbinskog partnera.

Jarac.-Oniks. Oniks Jarčevima donosi jednu dozu opuštenosti koja im je maksimalno potrebna za prosperitet. Uz ovaj dragulj, biće smireniji, imaće veći osećaj zadovoljstva, pa će trezvenije da donose odluke.

Vodolija-Tirkiz. Tirkiz će doneti Vodolijama preko potrebnu svežinu u život. Energetski ih može podići na maksimalni nivo. Naročito je značajno da ga imaju one Vodolije koje nemaju partnera i prati ih osećaj usamljenosti.

Ribe-Ametist. Ametist će delovati umirujuće na Ribe. Njihova hirovita priroda neće biti toliko izražena i samo će njima najbliože osobe moći da je vise i shvate. Takođe, Ametist će pozitivno uticati na zdravlje Ribe.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.