NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Kod za Astrologa!

Kod za Astrologa!

Postoje ljudi koji su talentovani za astrologiju ali ih put ne vodi u tom pravcu, ili se ovo kanališe kroz neku drugu sferu života…

Jednostavno je proceniti koliko je neko talentovan za astrologiju, ali talenat nije dovoljan. Kao i u drugim oblastima potrebno je neprekidno se razvijati, vežbati i sistematizovati znanje.

Tokom učenja razvija se astrološki način razmišljanja, kao i osećaj za astrološku simboliku.

A najvažnije od svega jeste VOLETI ASTROLOGIJU.

Ono što vrstan astrolog treba da poseduje jeste jasna logika kojom spaja različite simbole i vrši sintezu jedne slike.

Mora poznavati i razumeti astrološke principe i gramatiku.

U natalnoj karti osobe koja želi da se bavi astrologijom potrebno je da je, pre svega, serija 3 povezana sa serijom 11.

Esencijalni astrološki kod su Merkur i Uran, 3 i 11 međusobno povezani i dopunjeni serijom 12 koja predstavlja istraživanje, uranjanje u nepoznato, stvaranje slika, intuicija…

Ponekad, kroz seriju 12 uočavamo da se je osoba već bavila astrologijom i da sada samo nastavlja da dopunjuje znanje ili da se razvija u ovom pravcu.

Dakle, kod za astrologa se može prikazati ovom formulom:

3+11+12 = ASTROLOG

Seriju 12 je polje nesvesnog, a povezanost sa 3 iz nesvesnog se mogu izvući poruke i ako su dobri aspekti, te poruke preneti „neiskrivljene“ ličnim stavom.

Serija 11 je pored inteligencije i objektivnost te je nužno da bude povezano sa 3.

Poruke koje se tada dobiju mogu se preneti „neobojene“ ličnim stavovima i emocijama.

Ako je naglašena samo serija 3 i 11 ukazuje na brzinu u donošenju zaključaka, neospornu inteligenciju i šansu da se USVOJI ZNANJE.

Sa 3 i 12 izvlačenje slika (vidovitost)

Ali ako ne učestvuje i 11 natus je nesiguran, jer nema pozadinu kroz znanje. Sa serijom 12 emocije lako utiču na 3, a kako je 12 i greška, lako se pogreši. Kada se samo jednom pogreši osoba koja prenosi poruku se DESTABILIZUJE.

Kada je povezana 11 tada se kroz znanje kontaktira i polje nesvesnog. Spajaju se osećaj, znanje i komunikacija.

Pored tehničkog znanja astrologije (3 i 11) treba osetiti (12) i oživeti slike (12)

Astrolog, takođe, treba da ima stabilnu seriju 4, u suprotnom počinje da se identifikuje sa sopstvenim emocijama, ili da upija „tuđa stanja“

U seriji 12 živi kolektivno nesvesno, žive mitovi i „sve priče koje su negde ispričane“ dok, preko 3 i 11 dobijamo mogućnost da odvojimo realno od nerealnog, lažno od istinitog, moguće od nemogućeg.

I to odvaja astrologa od vidovnjaka.

Za bavljenje tarotom biće dovoljna povezanost 3 i 12 ako je stabilna 4, a za astrologiju je neophodno uključiti i 11.

MAJA

Maja je Asc Lav, kreativna, samouverena i orijentisana ka nastupu i sceni. Sunce je u Devici te je to nešto što je praktično, ispoljava se kroz svakodnevne aktivnosti.

Sunce u Devici traži preciznost i tačnost te je time i sposobna za analizu.

11 polje pada u znak Blizanaca te su se već kroz kuću i znak spojili serija 11 i 3.

Lični vladar 11/astrologija je Merkur u sedištu (pametan, analitičan, objektivan Merkur) u sekstilu sa Uranom/serija 11 u znaku egzaltacije.

 

Ovo je sledeći pokazatelj da je natus sposoban da usvoji znanje iz astrologije i da ga ispravno interpretira.

U 3 polju je Venera u sedištu na 11 stepenu/astrologija, voleti astrologiju, sa Jupiterom/obrazovanje i egzaltiranim Saturnom/red, organizacija, sistematičnost.

Ovo je u sekstilu sa Mesecom u 12/slike iz nesvesnog.

Snažni 3 i 12 ukazuju na lakoću u snalaženju sa tarot kartama kao i na mogućnost uranjanja u slike iz kolektivnog nesvesnog. Ali, natus je Devica sa snažnim Merkurom, te je nedovoljno da ostane samo na tarot kartama. Devica u njoj traži analitičniji i inteligentniji pristup, kao i način da sve proveri i potvrdi još kroz nešto…

Postavila je pitanje dali ima potencijala za studije astrologije?

Vladar 9/studije je Mars u 12, u sekstilu sa Merkurom, serija 3, u Devici a vladarem 11.

Očigledno je da se spaja kod 3+11+12 = ASTROLOG

Maji se može dati odgovor da ima potencijal za studije astrologije i talenat za isto. Da neće biti problema sa usvajanjem znanja.

Ali se, takođe, mora skrenuti pažnja da je vladar 9/studije, gotovo na stepenu svog pada (28 stepen Raka – pad Marsa) te će nedostajati energije. Vladar 4 kvadrira vladara 9 u orbisu od 4 stepena te će morati da obaveze u domu preraspodeli jer je ovo faktor koji ometa.

Takođe će morati da vodi računa o emocionalnoj higijeni, kroz neku duhovnu praksu (molitva,meditacija, vizuelizacija), jer će postati „sunđer“ koji upija tuđe emocije.

Dispozitor studija je Mesec u sekstilu sa planetama u 3/učenje i vladarem 10/status.

Ako počne sa studijama naći će i način da se drukčije organizuje te završi studije i dobije status diplomiranog astrologa.

Takođe, povezanost ovih faktora ukazuje na uspešno/vladar 10 studiranje/sekstil dispozitor vladar 9 i bavljenje, primenjivanje astrologije, jer je sve u konjukciji sa vladarem 6/praktično primenjeno.

U ovoj natalnoj karti postoji kod za astrologa. Takođe, mogućnost da se završe studije a slike iz 12 precizno i provereno (Merkur sekstil Uran) pretoče u tačne prognoze.

Autor teksta profesionalni ISAR C.A.P. Astrolog Tanja Joksimović © Sva prava zadržana.

Pročitaj još tekstova istog autora Tanja  LOKAL 63

ASTRO KONSULTACIJE MOŽETE ZAKAZATI NA:
0906 440 446 lok 63 za Srbiju

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Tanja Dugogodišnju ljubav prema astrologiji pretočila sam u profesionalni rad, a u Astro centru od 2004 godine, stekla veliko astrološko iskustvo u radu sa klijentima. Diplomirala sam 2014. godine na Kepler Institutu u Beogradu, stekavši status diplomiranog astrologa konsultanta, i postala sertifikovani međunarodni profesionalni astrolog (ISAR CAP). Trenutno na Kepler institutu nastavljam sa postdiplomskim studijama Energetske astrologije, i završavam obuku za Bahovog praktičara u psihološkom savetovalištu "JAZZ" u Beogradu. Napisala sam knjigu "Karma i čvorovi". Pored astrološkog obrazovanja imam sertifikat za bavljenje regresoterapijom, stečen 1999. godine u centru za Međunarodno istraživanje energetske medicine, dr. sci. Ljubiše Stojanovića u Novom Sadu. Interesovanja: Posebno sam zainteresovana za karmičku, horarnu i elekcionu astrologiju. Astrološka specijalnost: Medicinska astrologija, astrologija odnosa, potencijali kod dece.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.