NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Kod njih nema prašne, niti paučine! One su najpedantnije od svih!

Kod njih nema prašne, niti paučine! One su najpedantnije od svih!

Sigurno je da poznajete neku ženu, čija pedanterija skoro da je postala oblik šizofrenije. Ona ne dozvoljava da se u njenom stanu zapali cigareta. Čim padne neka mrvica, ona je već uključila usisivač, ali i vlažnu krpu! Ona ima sva moguća higijenska sredstva na koja ne žali da potroši bogatstvo! Ona provodi čitave vikende čisteći kuću, dok drugi uživaju u zabavi….

 

Devica

Kod njih je apsolutno “pod moranje” to da sve bude čisto, oni pate od higijene, pedanterije. One će sigurno dobiti neku gljivičnu, bakteriološku ili virusnu infekciju, ako sve nije sterilno u prostoru oko njih. One peglaju sve, od donjeg veša, peškira, krpa, posteljine, do zavesa. One čišćenje svoje kuće nikada ne prepuštaju slučaju. One to rade najbolje i u tome su pravi profesionalci. To je njihov hobi, i niko drugi to ne može uraditi ni izbliza jednako dobro kao one same. Jako dobro znaju sva sredstva, se to skupljaju, pažljivo čitaju etikete i kod njih nikada nema ni jedne mrvice. One se istuširaju i onako istuširane ribaju kupatilo iza sebe, da slučajno haos ne ostane iza njih. One izuzetno mnogo opterećuju sve oko sebe svojom pedanterijom, gde to zaista može da postane pravo mučenje za porodicu i prijatelje.

Škorpija

Dama rođena u znaku Škorpije ne pati od pedanterije zbog pedanterije, kao što je to slučaj sa Devicom, na primer, ona čisti, zato što naprosto mora da u svemu bude najbolja. U tom pogledu opna ne žali da uloži trud, vreme i novac da bi njen stan, okruženje i sve prostorije u kojima borave bile apsolutno čiste. Ona sigurno neće boraviti u restoranu u kome na stoljnjaku nađe i najmanju moguću fleku. Kod nje sve mora da bude ispeglano, sterilno i sve na svom mestu. Ona ima tendenciju da za nijansu zapostavi higijenu, ukoliko u nekoj drugoj oblasti života ima nešto važnije, na primer na poslu, ali će ugrabiti prvu priliku koja usledi da sve lepo sredi, očisti i pospremi.

Vodolija

Ona posao čišćenja kuće smatra veoma značajnim. To za nju nije šala niti dečija igra. Ona ima potpuni strah od toga da joj neko nešto ne zameri i da jednog dana kada neko kroči u njen dom ne pomisli i na sekud da dugo nije očišćeno. Zato ona sigurno ima neki “sistem” kada će čistiti kuću. Ona naprosto mora da napravi raspored, jer bez rasporeda neće uspeti da održi kontinuitet u higijeni. Tako ona vikendom definitivno čisti kupatilo, generalno sređuje stan, a tokom nedelje, čisti ostale prostorije “dnevno”. Ona će biti jako deprimirana ako ne uspeva da se posveti higijeni u stanu na način kako bi to trebalo, ali ako ne bude imala dovoljno vremena za čišćenje, ona će se potruditi da tih dana stan i ne zaprlja preterano!

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić. © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još One su očajne domaćiće – žene u ovim znacima se loše snalaze u kućnim poslovima!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.