NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Kočija VII (The Chariot)

Kočija VII (The Chariot)

Kočija simbolizuje pobedu, ambiciju, snagu volje, agresivnu energiju, ali i disciplinu te predan rad. Karta prikazuje divlje konje koja vuku kočiju; ta divlja stvorenja Vaša su volja koja u ključnim momentima mora biti kontrolisana moralnim principima. Kočija Vam savjetuje da je vreme da se zauzmete i borite za sebe te da u toj borbi pazite da budete vladar svoje volje a ne njezin sluga.

Posao

Veroatno je da će se na poslu naći osoba koja će raditi protiv vas, pazite na to da obuzdate agresiju i nemojte toj osobi davati mnogo pažnje. Posvetite se tome da posao obavljate ispravno, kolege će Vaš trud videti i niko Vam neće uspeti naneti štetu.

Ljubav

Partner ili potencijalni partner pravi će pritisak na Vas i stvari bi se mogle odigravati prebrzo. Budite sigurni u ono što želite i ne odstupajte od vlastitih principa.

Finansije

Na finansijskom planu stojite vrlo dobro. Ukoliko imate dugova, sada je pravo vreme da ih vratite.

Zdravlje

Sledi Vam razdoblje odličnog zdravlja i izvrsne telesne kondicije. Pravo je vreme da se počnete baviti nekim sportom.

Duhovnost

Moguće je da ćete putovati na mesta koja će biti povoljna za duhovni rast i razvoj. Prihvatite svaki seminar ili predavanje na koje ćete naići jer ćete u ovom razdoblju od toga svakako imati koristi.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta savjetuje Vam da obuzdate vlastite emocije, instinkte i afekte. Vaš nemar počinje štetiti i Vama i drugima oko Vas. Potpuno ste izgubili kontrolu nad životom. Vrijeme je da se prisilite i podsetite vlastitih ciljeva i moralnih načela.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.