NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Katastrofičar ili ne? – Koliko ste skloni da imate crne misli!

Katastrofičar ili ne? – Koliko ste skloni da imate crne misli!

Crne misli vas često obuzimaju i dovode do toga da imate negativne slutnje? Da li vam takve težnje uništavaju život? Da li je vaša svakodnevnica zbog toga daleko lošija nego što bi zapravo mogla biti i da li ste opterećeni? Ako su na sva ova pitanja pozitivni odgovori, onda trebate da porazmislite o tome da nešto jako ozbiljno promenite kod sebe. Takva tendencija može da bude dosta loša i naprosto osobe koje imaju konstantno crne slutnje, generalno bivaju daleko manje uspešne, nego što su sposobne. Kod nekih je potrebno pronaći emotivnog partnera koji ima pozitivistički stav, a kod nekih je potrebno samostalno promeniti vizije, što je najteže. U koju grupu spadate, saznaćete u astro analizi po znacima, koja sledi.

 

Ovan

Ovan po pravilu nije katastrofičar. Samo tek ponekada u posebnim situacijama i to onda kada mu hronično, duže vreme, ništa ne polazi za rukom kako-treba, može početi da gaji crne slutnje, ali će se to kod njega apsolutno povući, sa prvim vesnicima boljeg stanja. Sam je sebi dovoljan da se oraspoloži.

Bik

Bik nije katastrofičar, jer je osoba koja u globalu vlada mnogim znanjima, a pri tome veruje u sopstvene sposobnosti. Bik je sklon nervozi, ali ne i katastrofičarskom razmišljanju. On je dobar motivator katastrofičara i lako ume da objasni ljudima da nije baš istina da će sve i u buduće ići samo po zlu.

Blizanci

Blizanci mogu biti pravi katastrofičari, zbog čega cela njihova okolina može biti pod presijom ili čak patnjom. Oni nekada upadnu u takvu katastrofičarsku fazu da im dosta toga ne dozvoljava da se pokrenu, jer veruju da ništa ne može biti bolje. Potreban im je snažan emtoivni partner da taj problem prevaziđu.

Rak

Rakovi su katastrofičari nad katastrofičarima! Ako njih pitate, gotovo da ništa ne može poći po dobru, već da samo može ići po zlu. Kod njih mora da deluje kombinacija snažnog partnera ili makar jednog snažnog i optimističnog člana porodice i njihove volje da bi krenuli da razmišljaju pozitivistički.

Lav

Lav skoro da nije katastrofičar, osim u situacijama kada im duže vreme ne ide, pa počnu da bivaju katastrofičarski nastrojeni. Zato je važno da oni uvek održavaju kontinuitet optimizma i dobrog raspoloženja. Oni imaju jako veliku moć autosugestije, i mogu uticati na sebe da ne slute negativno.

Devica

Device mogu da zapadnu u krizu, onda kada se najmanje nadaju. Kod njih je „čudnovato“ to, što se katastrofičarska komponenta javlja bez nekog posebnog razloga. Oni mogu početi da slute negativno i kad su najsrećniji, odnosno najispunjeniji. Kod njih se to aktivira kao strah za gubljenje dobrih pozicija.

Vaga

Vage mogu da budu dobri katastrofičari i to čak na jedan paničan način. Prema tome, oni mogu da prošire svoj katastrofičarski način razmišljanja, tako da „zaraze“ sve druge ljude oko sebe. Ipak, kod Vage se uglavnom radi o fazama takvog načina viđenja budućnosti i oni se obično posle toga sasvim relaksiraju.

Škorpija

Škorpije su u globalu jako veliki optimisti, koji gotovo uvek u svakoj lošoj situaciji, vide makar ponešto dobro. Zato oni jako teško mogu da dođu do katastrofičarskog viđenja na stvari. Poput Bika, Škorpija je takođe dobar motivator za sve ljude oko sebe, a posebno za partnera, kako bi odagnali crne slutnje.

Strelac

Strelac na ljude oko sebe uglavnom projektuje pozitivnu energiju i optimizam. Takva vrsta optimizma je uvek dovoljno prisutna da negativne i crne slutnje ne uzmu previše maha. Ukoliko se Strelac okruži nekim osobama koje su previše katastrofičarski nastrojene, može da podlegne makar malo pod taj uticaj.

Jarac

Jarčevi svoj katastrofizam projektuju kroz zabrinutost za druge. Uglavnom, za njima drage ljude. Prema tome, svakako da može da se dogodi da dođu do te faze kada slute sve negativno, ali oni lako mogu da izađu iz te faze, na prvi input nečeg pozitivnog što može da donese dobar predosećaj da će biti sve bolje.

Vodolija

Vodolije su pravi katastrofičari i to bez ikakvog premca. Oni utiču na sve druge ljude da poveruju da se niti globalno, niti lokalno, neće dešavati bilo šta što je lepo, već apsolutno samo loše stvari. U tom pogledu oni mogu zaraziti sve druge ljude, a zapravo je njima potreban optimista da ne bi bili katastrofičari.

Ribe

Ribe se uglavnom rukovode pozitivističkim pristupom kada je posmatranje budućnosti u pitanju. Oni mogu biti katastrofičari samo kada je u pitanju kratkoročna budućnost i to ne po svaku cenu. Umeju jako dobro da vladaju sobom, pa su dovoljno sposobni da samostalno kontrolišu svoje vizije, bez tuđe pomoći.

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Lepo priznaj da me varaš! Astro znaci i ljubomora!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.