NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Katarina Anđelić

Katarina Anđelić

Katarina Anđelić LOKAL 50

Katarina Anđelic je astrolog, profesor numerologije sa iskustvom više od dvadeset godina. Bavi se tibetanskim horoskopom kao i tumačenjem karme. Ekspert je za emotivne, bračne, porodične probleme, ali i međuljudske odnose. Poznaje tajne ljudske duše. Blaga, strpljiva, srdačna i ljubazna, Katarina će uvek svojim savetom pomoći da resite svoj problem.

Katarina je specijalista za emotivne probleme, posebno kada je reč o vezama sa dužim stažom ili braku. Jako dobro prepznaje neverstvo, ali i daje prognoze daljeg toka dešavanja u odnosu. Njeni saveti za postupanje sa partnerom su dragoceni. Kada je reč o finansijama, direktnom progresijom brojeva dolazi do tačnog perioda boljitka i popravka stanja.

Katarina je osoba koja optimisitično gleda na život i sve ljude bez obzira na versku, političku, nacionalnu ili seksualnu pripadnost. Poverenje joj ukazuju klijenti iz svih krajeva sveta i na to je ona zaista ponosna. Najveće prizananje joj je kada se ljudi naknadno jave i potvrde ono što im je ona govorila i kada uspeju da pronađu sebe na ovoj prelepoj planeti Zemlji.

Katarini je osoba koja će vam sigurno pomoći i koja je za svaku preporuku, ukažite joj poverenje i javite joj se, dozvolite joj da vas usmeri na pravi put.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.