NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Luda (The Fool)

Luda (The Fool)

Značenje tarot karte Luda

Luda simbolizira rođenje ili početak životnog putovanja i podseća Vas da uživate u životu. Luta svetom tražeći istinu i sklad. Energična je, sveprisutna, besmrtna i inteligentna. Ne kontroliše svoje instikte, remeti redosled i postavlja zamke, ali ponekad i pomaže. Samom svojom pojavom izaziva nered, haos, ali i veselje i radost. Pojava ove karte savjetuje Vam da se posvetite vezi ili pak vlastitom “ja” umesto da kupujete novi par cipela. Označava novi početak.

Posao

Na poslu ćete biti suočeni sa nerazumevanjem i neodobravanjem. Potrudite se više uputtite saradnike u Vaše namere i ciljeve, dozvolite okolini da Vas upozna.

Ljubav

Niste još spremni na ozbiljnu vezu koja sa sobom nosi obveze. Nemojte mariti za komentare drugih, ako se osećate nespremno onda ni u šta nemojte ulaziti mimo svoje volje. Zabava Vam je još uvek na prvom mestu.

Finansije

Pojava ove karte označava dobitak i napredovanje. Posvetite se poslu, uložite trud i svakako će Vam se isplatiti.

Zdravlje

Pripazite na povrede. U prometu budite sto posto koncentrisani i usresređeni. Ako imate problema sa zdravljem dobro proverite lekara kojeg posećujete jer bi njegova kompetentnost mogla biti pod znakom pitanja.

Duhovnost

U fazi ste istraživanja raznih religijskih pristupa. Vaša porodica i prijatelji neće imati razumevanja za Vaše lutanje, ali nemojte dozvoliti da Vas to pokoleba. Pokažite svima da ne odustajete lako baš od svega.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta Lude simbolizira strah od nepoznatog, nedostatak jasnoće, neodgovornost i nemar. Savetuje Vam da ne reskirate previše i da dobro promislite pre bilo kakve akcije. Upozorava Vas na činjenicu da zbog straha od nepoznatog propuštate mnoge prilike koje Vam se nude.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.