NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Kako zavesti muškarca u znaku Ovna!

Kako zavesti muškarca u znaku Ovna!

Činjenica da je jedan od najpoznatijih Ovnova  bio “najveći svetski ljubavnik” Kazanova, će vas u zavisnosti od vaše ličnosti, ili privući ili odbiti od ovog znaka. Ali, ne brinite, Kazanova predstavlja ekstreman primer muškarca Ovna. Na poslu muškarac Ovan će verovatno biti na nekoj funkciji ili

će vredno raditi da dodje do nje. Ovan uživa da radi, a često ćete ga naći da radi do kasno, što je odlična prilika da ga uhvatite nasamo. On je posvećen i uopšte, uspešan. On takođe voli posvećene i uspešne partnere. Ali, ako ste uspešniji od njega, bilo bi mudro da se ne pominjete tu činjenicu preglasno. Ako u razgovoru dodjete na temu vaše funkcije ili uspeha, trudite se da budete skromni.

Muškarac Ovan uživa u mentalnnom i psihološkom sparingu, nemojte se plašiti da mu kažete suprotno mišljenje ili da se uključe sa njim u raspravu. Međutim, Ovan takođe voli da pobedjuje, tako da ćete nekad morati da progutate svoj ponos i da mu priznate pobedu, ili u najmanju ruku da se složite sa njegovim mišljenjem. Budite pažljivi, kada kritikujete muškarca Ovna ili njegove ideje, on malo lošije prihvata kritike. Ovan voli da ohrabri i motiviše druge. Ako ga pitate kako možete poboljšati svoj učinak na poslu, on će rado da vas posavetuje. U stvari, on će priliku da vam pomogne kao vaš poklon njemu.

Kao što ste već zaključili, muškarac Ovan je bukvalno pun energije. Ako ste izabrali njega, budite spremni da držite korak sa njim. Ovan ne voli neuredne osobe, ali opet neće mu prijati ni da bude sa osobom koja je organizovanija ili ima više energije od njega. Muškarac Ovan voli da vidi sebe kao princa na belom konju. Njega privlači ranjivost i najviše voli da pritekne u pomoć. Ovo stvara neku vrstu dileme, sa jedne strane morate biti snažni da idete u korak sa njim, a sa druge strane morate da pokažete svoju ranjivost kako biste ga privukli.Kako bi privukli Ovna, nemojte biti previše agresivni, bolje je da mu date samo nagoveštaj da ste slobodni i da bi on mogao da vas pozove na sastanak. Ovan voli suptilnost  i uživa u tradicionalnom romantičnom udvaranju.

Pročitaj još Ovan u podznaku

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.