NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Kako koristiti Tarot karte?

Kako koristiti Tarot karte?

UPOTREBA KARATA
Način otvaranja bira se po slobodnoj volji (naklonosti). O vrstama otvaranja pisaću još puno. Ali ovo su osnovna pravila.
Iskustvo će kasnije pokazati koji je sistem najbolji za svakog ponaosob. Ne treba se razočarati ako se ne dobiju željeni odgovori, već treba ispitati sve mogućnosti, od traženja saveta do korekcije ponašanja, koje nam Tarot velikodušno pruža.
Tarot je Umetnost i kao takav veoma osetljiv i težak ogranak Magike. Zloupotreba divinacije je zločin. Oni koji se oglušavaju na ova upozorenja sami će biti krivi za neprijatnosti koje će ih sustići.

Povedeni iskustvom u bavljenju Tarotom, možete sami napraviti svoja otvaranja ili koristiti one koji su Vam preporučeni.
Da biste se maksimalno povezali sa kartama koje posedujete, preporučljivo je da ih čuvate umotane u prirodni materijal (svila, vuna, pamuk), položene u drvenu kutiju. Na taj način ćete zaštititi karte od tuđih uticaja i održati Vašu povezanost sa njima. Takođe je preporučljivo da za otvaranje koristite prostirku od prirodnog materijala.

Da li Vam se sviđa priča o Tarot kartama?
Zanimljivo je pročitati tekstove o Tarotu, ali da li je to sve što očekujete od Tarot karata???
Ponekad je potrebno popričati sa stvarnom osobom i dobiti odgovor na sva pitanja koja Vas muče… Sve sto budemo pričali ostace tajna ZAUVEK !
Vas Tarot Tumač Sanja Grubač kod 54

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.