NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Kakav donji veš volite?

Kakav donji veš volite?

Bilo da se radi o poklonu za Vašeg partnera ili želite sebe lično da obradujete novim komadom garderobe, bitno je da se on bude idealan izbor za Vas. Donji veš je nešto što posmatrač neće videti, ali svakako da je on bitan za Vas, jer može da bude značajan za osećaj komfornosti tokom dana, ali kod nekih ljudi je značajan i za osećaj samopouzdanja.

 

Ovan

Ovnovi vole da veš ima pun kolorit. Zato je veoma bitno da veš bude u bojama. Možete slobodno pustiti mašti na volju i za njega izabrati veš u jarkim bojama. Ništa od veša ne bi trebalo da steže, ili da bude nekomforno. Veš treba da bude elegantan i da kroj bude moderan.

Bik

Bik ima životni stil koji podrazumeva uglavnom neopterećenost donjim vešom. Dame u ovom znaku, ipak pridaju više važnosti vešu, pa će uvek želeti da nose veš koji će im doneti osećaj moći i zavodljivosti. Posebno treba obratiti pažnju na grudnjak koji treba da ističe obline.

Blizanci

Blizanci će se maksimalno potruditi da njihov odabir veša bude veoma moderan. Oni vole da pazare brendirani donji veš. Retko kad će nositi bilo šta “do sebe”. Vizija njihovog odabira veša je takva kao da je jednako vidljiv sa ostalom garderobom. Njihov veš mora biti skup.

Rak

Rakovi su naprosto previše stidljive osobe da bi nosile previše provokativan donji veš. Dame rođene u ovom znaku, nešto su slobodnije, ali opet, nota konzervativnosti je i kod njih prisutna. Male su šanse da će nositi previše napadan veš, pa su “obične tange” maksimum.

Lav

Lavovi će uvek veoma voditi računa o svom donjem vešu. Muškarci će više voleti “obične” slip gaće, nego bokserice, dok dame pažljivo mogu birati svoje komade donjeg veša. One žele da budu izazovne, i ne žale pare. One imaju više donjeg veša nego ostale garderobe.

Devica

Devicama zaista nije bitno kakav je kroj i model donjeg veša. Njima je bitno da je veš od prirodnih materijala, najbolje pamučan, da je iskuvan i opeglan. Sve to mora da bude čisto i pedantno. Ipak, vole moderne krojeve donjeg veša u skladu sa modnim trendovima.

Vaga

Vage će donji veš upotrebljavati kao skriveni adut, naročito u onim vezama koje tek nastaju. Tada će uložiti u veš i njime će partneru kome se predstavljaju slati snažnu i jasnu poruku svoje moćne ličnosti. Inače, Vage vole komotan donji veš, koji će im doneti osećaj slobode.

Škorpija

Škorpije definitivno donji veš mogu da pazare samo i isključivo u seksi shopu! Njihov donji veš je seksi, uzak, veoma atraktivan. Muškarci se ne izuzimaju od ovog pravila, a dame pogotovu! Muškoj Škorpiji možete slobodno pokloniti moderne gaće i on će se sasvim oduševiti!

Strelac

Strelčevi mogu otići u ekstrem sa izborom donjeg veša i imati onaj izazovan, ali će oni svoj donji veš deliti u dve kategorije. Prva je ona svakodnevna, a druga ona izazovna za date-ove, ali i za večernje izlaske “za svaki slučaj”. Kolorit je jednako bitan kao i sam kroj.

Jarac

Jarčevi će se odlučiti za izazovniji donji veš u situacijama kada zavode i kada im je to potrebno. U većini slučajeva oni nose komotan veš koji ne opterećuje, a pri potrebnim situacijama biraju uže krojen veš koji će im psihološki tada doneti osećaj zavodljivosti i samopouzdanja.

Vodolija

Vodolije su inače preterano konzervativne osobe, pa će one biti obrnut slučaj. Dakle, pri prvom stadijumu veze biraće donji veš skromnije i manje napadne vrste, a kasnije će partnera obradovati izazovnim komadima. Njima treba poklanjati veš, koji se može opisati kao “otkačen”.

Ribe

Ribe će vrlo rado, smelo, poneti sav donji veš iz sexy shop-a. Oni su puni erotskog naboja i oni će to umeti da iznesu. U većini “običnih” dana, odlučiće se za moderan veš koji će ipak u sebi sadržati dozu izazovnosti. Ne vole detinjast veš, sa nekim aplikacijama, bojama i sl.

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Ađelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Astro analiza: Koliko ste paranoični?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.