NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
JUPITER ulazi u Vagu

JUPITER ulazi u Vagu

Jupiter je blagoslov, osmeh na licu, ljubav u srcu, parice u džepu , pa i neki kilogram viška i 09.09.2016 ulazi u Vagu gde će boraviti godinu dana, i svima doneti ispunjenje želja ali u različitim segmentima.

Ukratko deda Mraz stiže ranije nego mu je vreme i njegova poseta traje duže nego smo navikli, čak godinu dana.
Setite sta vam se lepo dogodilo pre dvanaest godina, da li ste se udali, dobili bebu, da li ste ušli u poslovno partnerstvo, da li ste upoznali ljubav svog života ili ste se malo ugojili ???
E pa ako je bilo nešto od toga , očekujte reprizu lepih dešavanja.

OVNOVI ce svakako imati sreĆe u partnerskim odnosima bilo koje vrste.Tolerancija, kompromis, razumevanje tuđih potreba donosi uspeh.

BIKOVIMA Jupiter pomaže kod zaposlenja, promene radnog mesta kao i poboljšanje zdravlja ako su imali već neki problem.

BLIZANCI mogu oČekivati početak životno važne veze, braka ,a mogu, ako žele, dobiti i bebu. Svakako se pripremite na veliku sreću preko podmlatka. Ako ste sami to više sigurno nećete biti posle ovih godinu dana.Pa radujte se..

RAKU će centar interesovanja biti kuća i porodični odnosi kao i proširenje porodice. Možda će doći neko da živi sa vama? A možda ćete se konačno odlućiti da kupite stan ili kuću?Ako to učinite,obavezno novi životni prostor osveštajte.

LAV će prštati od ideja. Krasiće ga izvanredna veština komunikacije. Svoje ideje ili misli može čak odlučiti da stavi na papir, što da ne. Ako ste bili u zategnutim odnosima sa braćom ili sestrama, odnosi se peglaju i popravljaju.

DEVICA konacno dozivljava ekspanziju, zaradjuje dobro i parice šteka u slamaricu. A možda će naći neki ćupčić zlata?

VAGE šire dobre vibracije pod uticajem Jupitera, privlače pažnju okoline…ma prosto zrače.

SKORPIJE se bacaju na meditaciju, upisuju yogu, pocinju da se bave autogenim treningom ili makar češće posećuju obližnju crkvu, kako bilo, svaki rad na sebi donosi smirenje i uspeh. Andjeo čuvar je sa vama.

STRELČEVI traže i dobijaju pomoc prijatelja. Podrška od srca im puno znaci a prijateljstva se dižu na neki viši stupanj.

JARAC se baca na osvajanje profesionalnih vrhova, karijera ide uzlaznom linijom a sa njom stižu uspeh i blagostanje /koje ipak mora da zvecka jer Jarcevi najvise vole taj zvuk/.

VODOLIJE se bacaju na edukaciju koja ide nikad lakse. Nova znanja se usvajaju, nove destinacije se osvajaju pa i one veoma daleke, pa Strelcevi sta reci? Trazili ste – gledajte i uzivajte.

RIBE mogu oČerkivati vanredne dobitke u kolicinama, novac, novac..Odakle? Šta vas briga ,glavno da dodju. Možda od igara na sreću, nasledstva ili jednostavno idete ulicom i nadjete 5000 E ?

SRECNO NAM BILO

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.