NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Jarac slaganje sa drugim znacima

Jarac slaganje sa drugim znacima

Jarac slaganje sa drugim znacima

 

Kako se slažu Jarac i Ovan

Ovo je veza podređivanja Jarcu. Ovan ce najpre pustiti Jarca da vodi glavnu reč da bi ga kasnije ironično i mangupski prozivao za svaku sitnicu. Kako Jarac ni malo nije komičan, a ništa ne zaboravlja pitanje je dana kada će mu sve debelo naplatiti. Vrlo komplikovana veza.

 

Kako se slažu Jarac i Bik

Ovo je dobra veza među partnerima koji traže stabilnost i kontinuitet u vezi. Svakodnevna vidjanja i javljanja, pokloni, pažnja na svakom koraku… Ako udju u brak, skoro obavezno počinju sa zajedničkim privatnim biznisom. Imaju puno dece.

 

Kako se slažu Jarac i Blizanci

Jarac je strog i formalan i sve ono što Blizanac nije. Međutim, ova veza nema ljubomore i jakih uraganskih strasti, niko nikog ne pita gde ide i šta radi, pa je kao melem i jednom  i drugom posle drugih teških raskida i dramatičnih veza.

 

Kako se slažu Jarac i Rak

Oni potiču iz različitih sredina, različito su vaspitavani i imaju različite snove. Sreću se uvek slučajno i ne zaobilaze nikada. Jedno drugom su odlična podrška. Koriste kvalitete ovog drugog za dolaženje do moćI i unutrašnjeg mira, pa sve svoje uspehe delom smatraju i zaslugom partnera. Mogu se jako vezati jedan za drugog.

 

Kako se slažu Jarac i Lav

Ovde vlada jedna borba za prevlast, za moć. Kada su zajedno, od napete energije u vazduhu svakome ko se nađe u njihovom prisustvu biće teško da se opusti. Lav je toplokrvan i strastven, Jarac hladnokrvan i proračunat. Nemaju šta da traže jedno sa drugim. Osim koristi, veze, protekcije…

 

Kako se slažu Jarac i Devica

Ova veza sigurno neće propasti finansijski jer će štek ovde uvek postojati i kod jednog i kod drugog. Međutim, emotivno veza je mnogo hladna, a oboje traže toplu osobu koja im može pružiti potrebne vatrene emocije. Kad jedan hoće da priča drugom se ljuti i obrnuto.

 

Kako se slažu Jarac i Vaga

Vagi treba mnogo pažnje, ljubavi i nežnosti, a od Jarca može dobiti sve to samo malo više u materijalnom obliku kroz novac, poklone i sve što je potrebno za uživanje, Jarac sa druge strane traži sigurnost i poneku iskru strasti što će pored Vage sigurno imati ako je on prvi ispunio tražene uslove. Vrlo komplikovan odnos u kome su neophodni kompromisi.

 

Kako se slažu Jarac i Škorpija

Oboje su strašno tvrdoglavi i teško da bi se u bilo čemu složili osim možda u poslu. Ali I tu bi se poveo rat oko toga ko je glavni I bolji. Škorpionu će pored Jarca nedostajati nežnost i maženje, a Jarcu osećaj sigurnosti zbog Škorpionovih lakih ljutnji i povređivanja. Unutar braka, mogu zajedno steći bogatstvo.

 

Kako se slažu Jarac i Strelac

Jedno je ovde sigurno je da niko ne može naterati Jarca na smeh kao Strelac i niko ne može spustiti tako surovo Strelca na zemlju kao Jarac. U svemu ostalom – imaju hladan odnos. U početku će ovaj odnos biti začinjen sa dosta strasti, seks može biti fantastičan, a u globalu to stanje će se teško održati trajno.

 

Kako se slažu Jarac i Jarac

Kako nijedan Jarac ne može da bude sam, u drugom Jarcu će zasigurno pronaći partnera za ceo život. Zaista teško da će se odvojiti, a ako do toga i dođe velike su šanse da posle ponovo budu zajedno. Ovo međutim nije česta kombinacija, jer Jarac upravo kroz patnju i neskladne veze treba da evoluira kroz trpljenje i samoću, što bi mu ovako lepom vezom bilo onemogućeno.

Kako se slažu Jarac i Vodolija

Ova veza može biti zanimljiva jer su inteligentni oboje i imaju gomilu zajedničkih tema za razgovor. Međutim, može se desiti da u sred Jarčeve depresije Vodolija spakuje kofere i ostavi ga na milost i nemilost, pokazujćiI sebičnu stranu svoje ličnosti. Takođe Jarac će se mešati u Vodolijin život i kad treba i kad ne treba što će nju dovoditi do ludila.

 

Kako se slažu Jarac i Ribe

Oni kao da su stvoreni jedno za drugo. Osobina koja će ih najpre spojiti je saosećajnost, samosažaljivost i blagost. Oboje su ženski znaci i jaki (Riba u veri, Jarac u volji) pa ova kombinacija mnogo obećava iako tako ne deluje na oko.Ovo može da bude čak i večna ljubav, ukoliko se primeni makar malo kompromisa.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.