NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Jarac – 2019

Ljubav: Početak godine neće biti sjajan, i bićete veoma razočarani određenim potezima koje će povlačiti vaš emotivni partner. Često ćete ga tokom godine optuživati za nedovoljnu posvećenost, iako će od proleća zaista situacija unutar veze biti daleko bolja. Ako ste slobodni, sredinom godine možete računati na pojavu jedne atraktivne osobe koja će biti itekako zainteresovana da uplovi u ozbiljnu vezu sa vama.

Novac: Imaćete prevelike ambicije sa kojima ćete stupiti u novu godinu, pa postoji osnovana bojazan da nećete biti zadovoljni, a ne zbog toga što je objektivno stanje sa prihodima loše, već zato što ste očekivali daleko više nego što će se realno i ostvariti. Saradnja sa inostranstvom ili strancima može se pokazati kao pun pogodak za profit, a posebno ako su u pitanju poslovni partneri sa bliskog ili dalekog istoka!

Zdravlje: Poslovne, novčane i emotivne obaveze će vas totalno angažovati i navesti na loš put u kome ćete zdravlje zanemarivati. Učinite sve da tako ne bude, kako sebe ne biste ugrozili. Vodite računa o zdravlju, često kontrolišite krvnu sliku, jer su moguće upale, ali i infekcije, a posebno vodite računa o potencijalnim reumatološkim tegobama, te posvetite pažnju svim žlezdama u organizmu koje „prete“.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.