NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Jarac – 2018

Posao: Radićete jako vredno tokom ove godine i zaista ćete imati jako lepe rezultate u poslu. Najbolji period biće sam početak godine, ali i jesenji deo. U Septembru možete da očekujete da pronađete neke nove saradnike koji će vam pomići da na pravi način realizujete nešto što jako dugo čekate. Moguće je da se radi o nečemu što ima veze sa strancima ili inostranstvo. Ako radite u oblasti ekonomije ili srodnim oblastima, uspeh će biti izvanredan. Sam kraj godine može kod vas da donese mogućnost da u dovoljnoj meri sredite finansije da nemate više nikakva, čak ni manja opterećenja, te da posle dužeg vremena možete sebi da priuštite nešto što odavno želite.

Ljubav: Emocije unutar veze ove godine će vam biti poprilično stabilne. Neke situacije koje će biti loše, će svakako biti prisutne, ali je isto tako sigurno da te situacije neće trajati doveka, već ćete uspeti sve da rešavate „u hodu“. Ono što će ove godine biti jako velika prednost, jeste uravnotežena komunikacija uz pomoć koje ćete prevazilaziti sve aktuelne probleme. Smanjena doza ljubomore sa obe strane će vašu vezu učiniti boljom, a više prilike za zabavu i putovanja će vas maksimalno približiti. Ako ste slobodni, imajte na umu da je ovo godina u kojoj možete upoznati svoju srodnu dušu, pa je najvažnije da se dosta krećete, izlazite i na takav način iskoristite fantastične aspekte.

Zdravlje: Mogući su samo manji problemi. Proleće može biti problematično, utoliko što zaista tada možete da imate alergijske reakcije i tegobe, ali postoji predispozicija i ka čestim stomačnim tegobama.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.