NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Ivana Jankovič | LOKAL 55

Ljubav prema zvezdama sam nasledila od svoje rođake koja me je uputila u tajne univerzuma. Bavim se proučavanjem astrologije od svoje rane mladosti i za sobom imam blizu 30 godina amaterskog i profesionalnog iskustva. I dalje svakog dana učim i nadograđujem svoje znanje kako kroz nove tehnike, nova saznanja iz astrologije, tako i kroz kontakt sa svojim klijentima i korisnicima mojih usluga nadograđujem sebe kao ličnost. Obožavam u svom radu da koristim natalnu astrologiju, horarnu astrologiju, sinastriju – astrologija partnerskih (poslovnih, drugarskih, familijarnih) odnosa, a jedna od najintrasantnijih tehnika kojom se služim su astro-kockice koje daju odgovor na jedno kratko pitanje.
Mojim tehnikama specijalizavala sam se da vam opišem detaljno psihofizički izgled partnera, odnosno osobe za koju ste zainteresovani. Jako dobro poznajem tematiku astromedicine, karmičke astrologije kao i ostalih prediktivnih tehnika. Mogu vam reći koja je vaša svrha u ovom životu, šta je vaša sudbina i kakve su vaše okolnosti na životnom putu, odnosno zašto ste došli na ovaj svet. Pozovite me ako imate dilemu, sumnju oko nečega ili ako vam je potreban kvalitetan astrološki savet.
Mesec u Jarcu

Mesec u Jarcu

Hladni.. bezosećajni …bez emocija…  hm…Ne bih se baš složila sa tom konstatacijom… Ovo su samo trezveni, prizemljeni i veoma realni ljudi. Mesecu, u znaku Jarca, nije tu mesto, pa samim…

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.