NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Horoskop i fizički izgled.

Horoskop i fizički izgled.

Da li onog trenutka kada ugledate neku osobu, po tome što vidite ispred sebe možete da naslutite u kom je horoskopskom znaku rođen? Ako ne možete, evo malih uputstava. Uz znanje ovih njihovih karakteristika, moći ćete da odredite o kom je znaku reč.

 

Ovan

Ovan se pre svega karakteriše lepim licem, sa jako lepim crtama. Po pravilu su snažne osobe, pa čak i dame već pri prvom pogledu odaju utisak osobe koja je puna energije. Uglavnom su tamnoputi, kao i tamnije boje kose. Guste obrve koje daju prodoran pogled mogu Vam sigurno reći da se radi o Ovnu.

Bik

Bikovi se takođe karakterišu izuzetno lepim crtama lica. Oni jednostavno ostavljaju utisak dominantne osobe. Kada se oni pojave, svi ih moraju pogledati. Kosa je njihov najveći adut i jako je gusta. Dame rođene u ovom znaku mogu imati gustu kosu. Bikovi su skloni gojenju u predelu struka i butina.

Blizanci

Blizancima lepo lice, sa karakteristično podignutim jagodicama daje specifičan šarm koji ćete sigurno prepoznati. Njihova linija je uglavnom vitka, a često i „sportski vitka“, zbog čega ostavljaju utisak „razgibane“ osobe, koja kada hoda, bukvalno kao da lebdi i u stanju je da napravi špagu, stoj na rukama.

Rak

Rakovi nikada nemaju bubuljice i slične probleme sa kožom. Oni imaju dar da im je lep ten, koža čista. Takođe, njihova kosa je uvek dobrog kvaliteta i gusta, a izdvajaju se i po lepim prstima, kako na šakama, tako i na nogama. Rakovi često imaju istaknutu guzu, pa čak i kada je o muškim predstavnicima reč.

Lav

Lav kao znak sa dosta energije, sigurnim koracima hoda uvek i u svakoj situaciji. Njegova gestikulacija je uvek šmekerska. Oni su često dosta visoke osobe, elegantne građe. Muškarci rođeni u ovom znaku mogu da bilduju svoje telo do iznemoglosti. Dame su atletski građene, a neretko se i bave fitnesom ili slično.

Devica

Device su fizički veoma poželjne osobe. Njihova uglavnom vitka figura im daje zanosan izgled, a lice donosi šarm vredan svakog divljenja. Njihove usne su posebno jak adut, jer se uglavnom radi o prirodno lepim i punim usnama koje naprosto sagovornik mora primetiti. Takođe imaju boženstven osmeh i zube.

Vaga

Vage mogu biti i svetlopute i tamnopute. Ovaj znak je najteže otkriti po fizičkim karakteristikama, jer pripadnici ovog znaka mogu imati različite osobine. Ono što ih zajednički izdvaja od drugih su graciozna gestikulacija, ali i vitkost. Njihov akcenat je na nogama, posebno u butnom delu, koje su često naglašene.

Škorpija

Škorpiju ćete prepoznati tako što kroz svoj spoljašnji izgled emituje jaku seksualnu energiju. Seksipil se krije u njihovom licu, usnama, jagodicama, ali i u kompletnom telu. Dame su uglavnom sa jako izraženim atributima, a muškarci su jako poželjni i izdvaja ih to što su im ramena gotovo uvek šira od struka.

Strelac

Strelčevi su uglavnom osobe koje vode računa o svom zdravlju, izgledu i svežini. Dame rođene u ovom znaku su sitnije konstitucije, ali bez obzira na to, emituju veliku energiju. Oči su im izražene, i veoma krupne. Imaju prodoran pogled kojim bukvalno „hipnotišu“. Muškarci imaju zategnut stomak i visinu.

Jarac

Jarčevi su po nepisanom pravilu markantne osobe. Oni vole da igraju na kartu koja im je data rođenjem. Ako su visoki, to ističu, ako imaju lepe oči, to će biti njihov najbolji adut. Vešto oblačenjem skreću pažnju sa svojih mana. Karakterišu ih i lep osmeh, ali i dobre proporcije glave, izuzetno pravilne uši.

Vodolija

Vodolijama je prirodno dat seksepil, koji oni umeju izuzetno dobro da upotrebe i upakuju. Oni gotovo nikada ne greše u tom pogledu. Blaga energija, daje predznak „milostivog“. Crte lica su im nežne, nikako oštre i stroge. Pri prostom pogledu, ostavljaju utisak poželjne i erotične osobe sa kojom treba biti nežan.

Ribe

Ribe umeju da budu veoma senzualne, pa i zanosne. Često imaju naglašene atrribute. Muškarci rođeni u ovom znaku su jako lepo građeni, i izdvaja ih dubok glas, prodoran ton. Kada su dame u pitanju, one su zavodljive. One uvek ističu ili grudi ili guzu u prvi plan. Lice im je proporcionalno, pogled često strog.

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Muškarci u ovim znacima su najgori emotivni partneri!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.