NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Astro histerija – ovi znaci najviše histerišu od svih!

Astro histerija – ovi znaci najviše histerišu od svih!

Histerija, stanje suprotno od staloženosti koje se javlja pod uticajem nekog dešavanja iz okoline, koje nam nije prijatno. Histerijom ljudi kroz buku, galamu i slično, pokušavaju da izraze negodovanje, neslaganje, ali isto tako pokušavaju da dokažu da su njihova mišljenja i stavovi ispravni. Sve i da jeste tako, histerijom se jako retko kada, nešto može postići, iako onaj koji pribegava ovoj metodi, uglavnom toga nije svestan, pa se ovo tumači kao izuzetno negativna sklonost. Evo koji znaci su najpodložniji histeriji:

 

Blizanci

Blizanci, verovali ili ne, pripadaju ovom spisku. Oni ne pribegavaju histeriji, zato jer žele, već samo onda kada osećaju nemoć da se suprotstave dešavanjima koja postoje oko njih. Blizanci su svesni ove svoje osobine, na nju nisu ponosni, ali istovremeno, kada ih neko drugi pita, da li bi mogli da kontrolišu svoje histerične izlive besa, zapravo sležu ramenima. Kada se nađu u situaciji koja ih asocira na nepravdu, koja je uglavnom uperena prema njima lično, pribegavaju histeriji, a njihova histerija se odvija bez imalo stila, jer se maksimalno otrgnu kontroli. Iskustveno gledano, može se reći da Blizanci pohisterišu uglavnom za „ispravnu stvar“, ali bez obzira, i sami su svesni da bi trebali da se kontrolišu i da zadrže malo više taktičnosti u cilju rešavanja problema.

Vaga

Vage su na prvi pogled velike diplomate koje sve probleme rešavaju razgovorom, uglavnom konstruktivne vrste. Međutim, dešavaju se situacije kada ni one same ne mogu da se kontrolišu, pa zbog toga pribegavaju takvom stanju, da ne mogu da zaustave svoje napade besa. Statistički, vrlo retko će ovo primeniti u poslovnim kontaktima, ali unutar partnerskih i porodičnih odnosa, a zbog smanjene tolerancije, često mogu biti histerični. Histerija se kod njih srazmerno pojačava sa dužinom trajanja problema i njihovom veličinom. Najviše i najčešće mogu histerisati kada je emotivna veza u kolapsu, u dužem vremenskom intervalu, kada im je stalo da partnera zadrže, a naprosto nemaju metod da to učine razumnim putem, tada kroz histeriju pokušavaju da dokažu da im je stalo, pa zapravo naprave još sto puta gore stanje.

Škorpija

Škorpija, iako poslednja u ovom spisku, definitivno zauzima visoko prvo mesto u ovoj nivelaciji. Ako je neko profesionalni histerik, onda su to oni. Naravno da ih histerija obuzima u afektu, ali to ne znači da su nesposobni da histeriji pribegavaju onda kad treba. Zato jedino ovaj znak, povremeno, uspeva da dođe do neke vrste koristi iz histerije, dok ostali imaju uglavnom isključivo štetu. Koji je recept za to, verovatno da ni Škorpija ne ume sama da objasni, ali je problem u tome, da iako njihova histerija iz koje izvuku korist, nije lažna, oni ipak uspevaju da je doziraju, da budu histerični samo na kratko, pri tome, ne previše bučni, da ne doživljavaju nirvanu, i da jednostavno na taj način pošalju snažnu poruku slušaocu ili slušaocima, da im je dozlogrdilo. Tada, jedini oni, uspevaju da izvuku korist, jer kod sagovornika, a zbog histerije, izazovu mogućnost preispitivanja, i možda se na kraju nešto i promeni. Mada, sa druge strane, procentualno gledano, i Škorpija ima ipak više štete, nego koristi.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Astro analiza; koliki ste paničar!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.