NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
U kom gradu trebate živeti po horoskopu?

U kom gradu trebate živeti po horoskopu?

Ako ste se pitali, koje bi to mesto na ovoj planeti bilo idealno za Vas, a nikada niste mogli sami da shvatite, evo male pomoći. Astrologija otkriva koji znak treba gde da živi, kako bi postigao najbolju ravnotežu tela i duha, imao najbolje rezultate i najveće životno zadovoljstvo.

Ovan

Ovnovi su većinom sportski tipovi koji imaju želju da se nalaze u centru zbivanja. Njima odgovaraju veliki sistemi, a posebno gradovi u kojima se održavaju velike sportske manifestacije poput olimpijade. Dakle, London, Pariz kao i Melburn, mogu da budu pravi izbor mesta za život koji će im doneti prijatnost.

Bik

Bikovi mogu da se osećaju jako dobro na mestima u kojima ima prizvuk orijenta. Istanbul bi bio jedan od fantastičnih izbora. Takođe Barselona će ih intrigirati, kako zbog svoje prelepe obale i fantastičnih plaža, tako i zbog tendencije da unutar nje imaju sve sadržaje, kao i mogućnost dobrog posla i dobrog provoda.

Blizanci

Blizanci mogu da padnu u depresiju ukoliko mesto za život nije toliko aktivno. Oni ne vole pusta mesta. Jednostavno im je potrebna gužva i u takvoj gužvi će se oni snaći. Ne mora samo mesto da bude preveliko, ali mora da bude živopisno. Azurna obala poput Nice ili čak Kana, bila bi fantastičan izbor.

Rak

Rakovi će kao jedan vodeni znak uvek težiti da žive pored obale mora ili jezera. Jezero je čak i idealnije rešenje, jer im omogućava život u kontinentalnom gradu koji je blizu vode. Zato bi pravi izbor bila Švajcarska kao zemlja za život, a posebno gradovi Cirih ili Ženeva. Takođe bi se dobro snašli u Sidneju.

Lav

Lavovima će idealno mesto za život biti neki grad u kome će moći da se osećaju jako prijatno, a koji će u sebi sadržati notu luksuza i glamura. Najidealnije rešenje bi mogao da bude Monte Karlo, ali i slična mesta u njegovoj okolini poput nice i kana. Pariz i Rim im mogu pružiti potpunu prijatnost življenja.

Devica

Device će voleti da posećuju restorane u centru grada, ali da žive negde na blagoj periferiji i da zaista dođu do toga da sebi tako donesu mnogo zadovoljstva. Njih može zadovoljiti i Beograd, ali idealno rešenje bi bio Beč, ali im mogu prijati i jednake mogućnosti pružiti mnogi gradovi Nemačke.

Vaga

Vage vole da učestvuju u raznoraznim društvenim događajima i jednostavno da na neki izvestan način pripadaju tom određenom „establishmentu“. Modne prestonice poput Pariza, Milana, Rima i Njujorka, mogu biti mesto gde će se Vage osećati fantastično. Njima treba mnogo ljudi, gužva, ali i mnogo prostora.

Škorpija

Škorpije su same po sebi egzotične i naprosto vole da imaju neke izvesne mogućnosti da uživaju u lepim stvarima. Gradovi koji su pored obala ili neposredno blizu, mogu da budu odgovarajući. Jednoj Škorpiji će Barselona pružiti mnogo toga, ali bi se isto tako prijatno osećala da živi na primer u Solunu.

Strelac

Strelčevi će težiti da u svom izboru mesta za život dođu do toga da zaista imaju sve lepe mogućnosti kada su razne stvari u pitanju, pa im treba spoj tradicionalnog i modernog. Zato bi Rim i Pariz, kao i London, mogli da predstavljaju izuzuetno dobar izbor za mesto života. Grad bez velike i važne istorije nije rešenje.

Jarac

Jaračevi mogu da se u smislu života ispostave kao poprilično veliki tradicionalisti, pa će im daleko više odgovarati neki gradovi koji imaju prizvuk starinskog u sebi. Tako će se lepo osećati u Edinburgu, Kardifu, ali možda i Gracu, a jedan od najidealnijih izbora za njih u smislu mesta življenja bi bila Atina.

Vodolija

Vodolije će se snaći u skoro svakom mestu gde bi eventualno mogle da žive, jer su dosta prilagodljive i fleksibilne, ali generalno, moguće je da će se najbolje osećati u gradu sa mnogo mogućnosti. Moskva im može prijati zbog spoja kulture, modernog i veličine. Takođe se mogu lepo snaći i u Briselu ili Berlinu.

Ribe

Ribe kao vodeni znak će težiti da uvek žive pored vode. Grad na obali dve reke poput Beograda, ih neće u tom smislu zadovoljiti. Pa bi se oni najprijatnije osetili na Malti, potpuno okruženi vodom. Takođe, pogodni su jako svi veći gradovi Azurne Obale, ali i druga mesta pored jezera, mora ili okeana.

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Crna magija u Astrologiji

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.