NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Godišnji horoskop 2019!

Godišnji horoskop 2019!

Godina koja započinje može se tumačiti kao godina velikih promena, ali promene koje će se događati, uglavnom će biti pozitivne vrste. U ovu godinu svi trebamo da uđemo sa jako velikim ambicijama, pa je savet da svako postavi sebi najviše moguće ciljeve. Neke stvari koje su do sada bile samo nedosanjani san, sada se mogu ostvariti. Mnoge će sreća poslužiti, pa će kroz pozitivan splet okolnosti moći da realizuju neke stvari koje su odavno želeli. Ova godina će mnogima doneti dugo očekivanu ljuvav, čak iako je ne budu aktivno tražili, ona se može dogoditi. Popravljanje fizičke forme i opšteg zdravstvenog stanja će sigurno biti prisutno kod većine, ča pak i oni koji imaju hronične zdravstvene tegobe, sada mogu osetiti značajno olakšanje i postići bolje opšte zdravstveno stanje organizma. 2019 godina je godina bez ili sa jako malo otežanja, pa će sve ono što ste želeli da postignete negde biti izvesno, posebno za one koji u sebi pronađu ambicije, sve i da su se u prošloj godini one malo uspavale!

 

Ovan

Ljubav: Emotivne veze koje do sada postoje će biti intenzivirane. Lepo slaganje biće posledica ovnovske posvećenosti koja sigurno može da iznedri sve ono najkvalitetnije od postojećih veza. Ovnovi će imati daleko više volje da se posvete partneru i da mu pruže toleranciju. Oni koji su slobodni će sigurno moći da pronađu nekog za ozbiljan odnos, samo ako budu sebe motivisali da se malo više posvete potrazi.

Novac: Finansije će kod Ovnova značajno oscilirati, ali to ne znači da neće biti dobrih priliva s vremena na vreme. Koliko će to konkretnog zadovoljstva stvoriti kod svakog ponaosob, ostaje da se vidi, možda će neki biti nezadovoljni, ali bez posebnog razloga. Ovo nije dobra godina za investicije i počinjanje poslova kada je u pitanju ovaj znak, pa je preporuka da se drže proverenih odnosno postojećih poslova i prihoda.

Zdravlje: Jako dobra fizička kondicija može biti prisutna kod velike većine Ovnova. Sportski duh će ih motivisati da budu fizički aktivni, da treniraju i da se zaista dovedu do fine forme. Manji problemi mogu snaći one koji boluju od kardio-vaskularnih oboljenja, kao i plućne bolesnike, te asmatičare. Proleće može biti dosta teško vezano za sva oboljenja disajnih organa, jer kroz alergijske reakcije sve tegobe mogu biti pojačane.

Bik

Ljubav: Pokušajte da u ovu godinu uđete veoma ambicizno i da zaista unutar prve polovine godine sredite sve što je u vašoj emotivnoj vezi bilo nesređeno. Jako lako ćete moći da postignete ravnotežu koja će se stvoriti i kroz pozitivan odgovor emotivnog partnera koji će se postaviti veoma konstruktivno. Kad je reč o onima koji su slobodni, njima će od svih godišnjih doba biti najbolja jesen, kada se mogu zaljubiti!

Novac: Večito će biti prisutna poneka problematika vezana za novac, ali ne toliko za sam proces ztarade novca, već prevashodno za vanredne troškove kojih će stalno biti. Možda to neće biti krupni vanredni izdatci, ali ćete stalno imati utisak kao da vas „bije maler“. Sam kraj godine može biti dovoljno dobar da donese neki krupniji priliv, kroz neku naplatu ili slično, što će vas obradovati i podstići nove ambicije.

Zdravlje: Mnogo ćete biti posvećeni zdravlju, a možda čak i preterano. Nemate razloga da se pretvarate u hipohondra, jer će vaše zdravlje biti solidno, ako ne i odlično. Trebate da se pazite lomova, i mehaničkih povreda, naročito ako spadate u grupu Bikova kojim već preovladava podznak. Pojava nesanice će biti iritirajuća, vodite računa da ne nabacite neki kilogram viška, i posvetite vreme zdravlju svojih zuba.

Blizanci

Ljubav: Inspiraciju ćete pronalaziti u svemu, od samog partnera, do proleća, cveća, putovanja, sve ćete voleti i svi će voleti vas. Ovo je definitivno vaša godina ljubavi u kojoj će sve zablistati, pa će i vaša emotivna veza biti i više nego solidna. Ako ste slobodni, pronaći ćete svoju srodnu dušu, naročito u periodu proleća koje je pravo vreme za zaljubljivanje, i kad vas očekuje iznenadna i lepa nova ponuda!

Novac: Iako vam finansijsko stanje neće biti loše tokom ove godine, ne bih mogla da kažem da je ovo godina u kojoj ćete naročito zarađivati. Hoćete, ali naprosto, neće to biti prioritet svih prioriteta, jer će vas sve drugo više interesovati od novca. Interesantno je naglasiti da su vam zvezde naklonjeneza lutriju, pa ako posedujete tu vrstu strasti, ne bi bilo loše da hronično, tokom godine, uplatite poneki tiket ili srećku.

Zdravlje: Dosta ćete se dobro osećati i manje ćete se plašiti za svije zdravlje. Daleko manje nego što je to bio ranije slučaj. Prethodna godina vas je značajno unazadila, ali ova će zdravstveno da vas unapredi. Tačke koje treba naglasiti, a o kojim trebate voditi značajnije računa su unutrašnji organi i reumatološke tegobe. Manje nervoze će vam prijati, imaćete čvrst san, više osmeha, i zaista popraviti svoju kondiciju.

Rak

Ljubav: Bićete veoma istrajni u nameri da sve što u vašoj emotivnoj vezi postoji izdignete na jedan viši nivo, pa neć biti nimalo začuđujuće ako se mnogi Rakovi odluče na neke krupne korake u emotivnoj vezi, poput veridbe ili baš konkretno ulaska u brak. Ako ste slobodni, vaše srce ože osvojiti osoba koja je ili dosta starija ili dosta mlađa od vas, te ma kakav izbor bio, definitivno će ta veza doneti sve ono najlepše.

Novac: Uvek će vam nedostajati jako malo da biste bili u potpunosti zadovoljni svojim finansijskim stanjem. Nikako nećete uspeti da naplatite na vreme sve svoje usluge, odnosno svoja potraživanja i to će vas najviše nervirati od svega. Sam kraj godine može da donese preokret kroz poslovnu saradnju sa većom kompanijom ili većom grupom ljudi koji će zaista želeti da vas angažuju, ali i da vas plate.

Zdravlje: Bez većih problema ćete proći gotovo celu godinu. Ako bolujete od dijabetesa ili ste bubrežni bolesnik, vama ova godina može biti teška i možda doneti potrebu da češće odlazite na kontrole kod specijaliste, nego inače. U svim drugim slučajevima sa lakoćom možete popraviti svoju formu, a preporuka je da počnete sa plivanjem, pa čak i u zimskim mesecima, jer će vam taj vid rekreacije prijati.

Lav

Ljubav: Bićete izuzetno zadovoljni načinom na koji će se sve odvijati u ljubavi. Imaćete prilike da svoju vezu izdignete na jedan viši nivo. Sam početak godine neće biti obećavajući za one koji su u vezama, ali već od proleća sve može početi da se dešava na jedan izuzetno lep način. Ako ste slobodni, svoju srodnu dušu ćete naći neplanski, odnosno bolje rečno ona će naći vas, spontano, u drugom delu godine.

Novac: Novca vam neće biti dosta, ma koliko da ga zaradite, to je problem, jer ćete naprosto imati dosta rashoda. Zato, na kraju ove godine, kada budete podvukli „crtu“, nećete biti baš zadovoljni. Ipak, ne može se reći da će sve biti loše i da neće biti povremene zarade koja će stvarati nezadovoljstvo. Mogući su i prihodi koje biste ostvarili iz hobija ili iz neke vrsta dodatnog rada u kome ćete sve vreme i uživati.

Zdravlje: Godina koja je pred vama definitivno može doneti bolju energiju, i bolje mogućnosti da se osećati bolje. Ukoliko ste kardiološki bolesnik, morate se maksimalno posvetiti svojoj terapiji i biti disciplinovaniji nego ikada. Nemojte se preforsirati u sportu ili fizičkom radu uopšte, jer iako su vam aspekti takvi da ćete imati dovoljno energije, ne trebate za sebe pomisliti da ste „od čelika“.

Devica

Ljubav: Početkom godine ćete se baš truditi da „prevaspitate“ svog emotivnog partnera, odnosno da kod njega stvorite neke navike koje on zapravo nema, niti može da ih stvori. Kako godina bude odmicala, shvatićete da je to uzaludan posao i da to ne trebate da radite, pa ćete samim tim imati bolje odgovore od partnera. Ako ste slobodni, tokom letnjeg perioda očekujte najpre romansu koja će se pretvoriti u vezu.

Novac: Trudićete se svim silama da maksimalno iskoristite šanse koje će vam se ukazati, a biće ih sasvim dovoljno. Kroz neke nove saradnje će dolaziti i nova zarada. Jedino što trebate da zapamtite, je to da sve vreme morate da budete spremni na promene, čekanje, ali i na učenje, te usvajanje novih znanja koja mogu biti presudna u cilju poboljšanja finansijske situacije. Mogući su i vanredni dobici s jeseni.

Zdravlje: Najviše tegoba možete imati vezano za disajne organe, a posebno trebate posvetiti pažnju zdravlju pluća. Ukoliko ste asmatičar ili na drugi način imate disajne tegobe, godina vam može biti dosta teška. Obratite pažnju na ishranu, kako ne biste godinu završili sa ponekim kilogramom viška, a iznalaženje volje za rekraciju će značajno doprineti da se osećate bolje i budete zadovoljniji.

Vaga

Ljubav: Razna dešavanja unutar veze biće konstantno prisutna tokom cele godine, sa oscilacijama gotovo od meseca do meseca, pa nema jedinstvenog pravila na koji se može opisati sve što će se dešavati u vašoj vezi. Sve će ostati stabilno, sa povremenim prelepim periodima. Kada je reč o onima koji su slobodni, svoju srodnu dušu mogu naći sredinom godine u nekom novom, i to pod uslovom da se ne vraćaju na staro.

Novac: Povremene teške finansijske krize će dovesti do toga da stanje nije baš najbolje. Ipak, u svoj toj situaciji, gde ćete konstantno demonstirati neku određenu jurnjavu za novcem, uspećete da sve rešite i da stanje bude bolje. Prema tome, dileme nema da ovo nije godina novčanog napretka, ali ne mora da znači da ćete nazadovati. Ukoliko očekujete nasledstvo ili novac iz sudskog procesa to se konačno može ostvariti.

Zdravlje: Imaćete mnogo prilika da unapredite svoje zdravlje, samo morate biti svesni činjenice da se morate tome posvetiti na veoma ozbiljan način. Vrebaće vam razne opasnosti, poput visokog pritiska, kao i raznih čestih upornih bakterijskih ili virusnih infekcija. Sve će to doći na svoje onda kada budete uspeli da podignete svoj imuni sistem, ali to će najverovatnije biti tek negde u drugom delu godine, nakon leta.

Škorpija

Ljubav: Imaćete prilike da stabilizujete svoju emotivnu vezu, naročito tokom prolećnih meseci koji će za vas biti itekako uspešni. Partner će tada biti konstruktivan i sigurno je da će pokazati daleko više inicijative i zalaganja, nego što je bio to slučaj do tada. Sam kraj godine može da donese neki krupan korak u vezi. Slobodni imaju fantastičnu godinu pred sobom, u kojoj mogu pronaći istinsku srodnu dušu.

Novac: Sa novcem će tokom cele godine biti oscilacija, ali će biti i jako lepih perioda, kada će primanja biti zaista jako uvećana. Sam kraj leta je posebno dobar i tada možete računati na pojačane finansije. Neki saradnici u poslu, na koje ste se ranije oslanjali, sada mogu pokazati dozu ljubomore i nekorektnog ponašanja, pa ćete možda poželeti promenu radnog okruženja, ali samo oni smeliji će promenu realizovati.

Zdravlje: Zdravlje će vam tokom većeg dela godine biti dobro. Ukoliko nosite naočare ili ste ranije imali posete oftamologu po nekim drugim pitanjima, sada je vreme da taj specijalistički nadzor pojačate. Mogući su bolovi u ekstremitetima, nogama i rukama, a čest premor zbog mnogo rada, može vas dovesti u situaciju da tokom godine budete često nervozni, uz druge propratne efekte koji neće biti prijatni.

Strelac

Ljubav: Odlična godina je pred vama i moguće je da uredite svoju postojeću emotivnu vezu do te mere da se na kraju od nje dogodi nešto vise. Sam kraj godine može da donese krupne korake poput formalnog ulaska u brak, veridbe, početka zajedničkog života ili slično. Ako ste slobodni, osoba u Vodenom znaku može brzo i sa lakoćom osvojiti vaše srce, a pojaviće se sasvim slučajno u drugom kvartalu ove godine.

Novac: Novčano stanje će biti veoma dinamično, ali kada se godina bude privela kraju i kad se „podvuče crta“, definitivno ćete imati pozitivan saldo. Sve u svemu, biće više prihoda neko rashoda, zbog čega ćete imati mnogo razloga da budete veoma zadovoljni. Najviše prihoda ostvarićete kroz primarni, ali i dodatni posao, pa imajte na umu da trebate da prihvatite sve neke ponude koje vam budu delovale interesantno.

Zdravlje: Kondicija će vam se popravljati iz meseca u mesec, praktično simetrično i kako godina bude odmicala, imaćete više snage, energije, ali i više volje da se bavite sportom, odnosno rekreacijom. Nemojte tražiti izgovore da se konačno postarate da svoje telo dovedete u drobru formu. Vodite računa o bubrezima, ili jetri, ako ste ranije imali takvih problema. Na proleće su moguće blage alergijske reakcije.

Jarac

Ljubav: Početak godine neće biti sjajan, i bićete veoma razočarani određenim potezima koje će povlačiti vaš emotivni partner. Često ćete ga tokom godine optuživati za nedovoljnu posvećenost, iako će od proleća zaista situacija unutar veze biti daleko bolja. Ako ste slobodni, sredinom godine možete računati na pojavu jedne atraktivne osobe koja će biti itekako zainteresovana da uplovi u ozbiljnu vezu sa vama.

Novac: Imaćete prevelike ambicije sa kojima ćete stupiti u novu godinu, pa postoji osnovana bojazan da nećete biti zadovoljni, a ne zbog toga što je objektivno stanje sa prihodima loše, već zato što ste očekivali daleko više nego što će se realno i ostvariti. Saradnja sa inostranstvom ili strancima može se pokazati kao pun pogodak za profit, a posebno ako su u pitanju poslovni partneri sa bliskog ili dalekog istoka!

Zdravlje: Poslovne, novčane i emotivne obaveze će vas totalno angažovati i navesti na loš put u kome ćete zdravlje zanemarivati. Učinite sve da tako ne bude, kako sebe ne biste ugrozili. Vodite računa o zdravlju, često kontrolišite krvnu sliku, jer su moguće upale, ali i infekcije, a posebno vodite računa o potencijalnim reumatološkim tegobama, te posvetite pažnju svim žlezdama u organizmu koje „prete“.

Vodolija

Ljubav: Konstantno ćete tokom godine biti razočarani partnerom, i njegovim ponašanjem koje dolazi do vas. To je nešto što zaista može pokvariti situaciju unutar veze i čestop celu vezu dovoditi u nezavidan položaj. Leto će biti dovoljno dobro da se partneri maksimalno približe. Ako ste slobodni, imaćete problem da izbegnete sve zanimljive ponude za romansu ili avanturu koje dolaze od strane zauzetih osoba.

Novac: Koliko god da bude dobro, moći će bolje. To će biti vaša neka filozofija što se tiče novca tokom ove godine i zbog toga nećete biti zadovoljni načinom na koji se sve odvija. Ono što trebate da zapamtite, jeste da ove godine, itekako dobro možete da unovčite svoj umetnički, ali i kreativni rad, pa je krajnje vreme da se tome posvetite, iako vam to nije primarni posao. Mogući su dobici u igrama na sreću.

Zdravlje: Solidno zdravstveno stanje može da bude prisutno, osim kod osoba koje boluju hronično od kardio-vaskularnih tegoba, jer kod njih hronične tegobe mogu biti pojačane na negativan način. Dame moraju da budu obazrive i da veoma strogo i striktno, te često kontrolišu svoje ginekološko i reproduktivno zdravlje. Posvetite se sportu, rekreaciji, a posebno ove godine trebate ići na plivanje!

Ribe

Ljubav: Emotivni partner će itekako biti posvećen vama i nekako će prednjačiti u ideji da veza bude stabilna. Razlog tome je zapravo neka vrsta re-zaljubljivanja, ili pojačanja emocija sa partnerove strane, jer ćete ove godine itekako pozitivno zračiti. Ovo je prava godina za sve koji su slobodni, jer će imati mnogo novih ponuda, baš zbog naglašene atraktivnosti, a u „moru“ ponuda mogu izabrati i onu pravu.

Novac: Problematika sa novcem u slučaju Riba biće zapravo gomila troškova. Ipak, ove godine ćete se osmeliti da započnete neke investicije, kroz posao (ili nekretnine) koje se mnogo godina kasnije mogu ispostaviti kao pravovremene, mudre, odnosno kao dobra poslovna odluka. Ove godine sledite svoju intuciju, kako u poslu, tako u svemu što se radi sa novcem i što zaista može da donese neki profit.

Zdravlje: Sam početak godine će biti dosta loš zdravstveno, jer vas mogu napasti razni virusi, bakterije, i totalno oboriti vaš imuni sistem. Nakon toga, a posebno od Maja meseca, doći ćete u situaciju da sve dovedete do ravnoteže, kroz pravilnu ishranu, ali i bavljenje sportom. Ako ste dijabetičar, asmatičar ili kardiološki bolesnik, ove godine možete imati češće tegobe i potrebu za češćim kontrolama nego do sad.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.