NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Godišnji horoskop 2017 !

Godišnji horoskop 2017 !

Godišnji horoskop 2017.

Ovan

Posao: Godina pred vama će doneti različite mogućnosti za pokretanje poslovnog, ali i finansijskog stanja. Sve što budete radili, radićete uglavnom sa velikim entuzijazmom, a rezultati neće izostajati, što je preduslov za zadovoljstvo. Ukoliko budete želeli da inicirate neku promenu, to ćete moći da učinite u prolećnim mesecima i da rezultat te promene bude fantastičan. Mogućnosti za lep rad dolaze i preko inostranstva odnosno saradnje sa strancima, gde u drugom delu godine, možete značajno poentirati. Prililika za doškolovanje može doći spontano kao tema i ideja, o kojoj vredi razmisliti, jer ona može dugoročno doneti značajne prednosti.

Ljubav: Emotivna kriza može zahvatati vašu vezu u više perioda tokom ove godine, ali će svaki put kriza uspeti da bude prevaziđena. Ako je ideja u tome da unapredite odnos koji imate, moraćete da se maksimalno posvetite partneru, ali i da budete tolerantni. Ljubomora će biti narastajući element tokom prolećnog i jesenjeg perioda, a leto može biti prilika za učvršćivanje veze. Ako ste slobodni, ovo je sigurno godina u kojoj možete da pronađete svoju srodnu dušu. Prava osoba za vas se može nalaziti baš tamo gde se najmanje nadate i možete je upoznati nenadano. Aktivnost vezana za društvene događaje predstavljaće ubrzanje pronalaska prave osobe.

Zdravlje: Moguće je da ćete imati blage oscilacije na zdravstvenom planu, ali ne i nešto što bi generalno moglo da se tumači kao previše zabrinjavajuće. Ugroženi reoni su kičma, ekstremiteti i digestivni trakt.

Bik

Posao: Bićete neviđeno aktivni kada su sva poslovna dešavanja u pitanju, a tendencija vrednog rada biće nešto što će vas preporučiti za najodgovornije vrste projekata odnosno poslova. Ukoliko vam je posao monoton i odavno razmišljate da nešto promenite, takvu promenu trebate da inicirate u okviru II odnosno III kvartala ove godine. Sam početak godine može za vas da se ispostavi kao dosta neslavan, a pre svega zbog velikog nerazumevanja među kolegama, ali će već od proleća sve krenuti lepim putem. Borite se za svoje pozicije, jer će planetarni uticaji donositi dovoljno energije i snage koja može da se tumači kao velika prednost. Profit će stići krajem godine i doneti zadovoljstvo.

snowdrop-523667_960_720

Ljubav: Emotivna veza u kojoj se nalazite povremeno može biti poljuljana u osnovi, a krize mogu biti čak i većeg formata. Iskreno saosećanje sa partnernom mora da bude nešto što će doprinositi većem razumevanju. Upravo lični problemi sa drugih polja života koje budete unosili u vezu, ove godine mogu značajno da vam „pobrkaju lončiće“. Koncentrisanost na partnera i međusobno uvažavanje može dovesti vezu do stabilizacije, a možda čak i nekog koraka više. Ako ste slobodni, ne smete zanemariti udvarače koji će doći već početkom godine, jer se već tada možete zaljubiti. Proleće je takođe period za nove ljubavi.

Zdravlje: Bićete veoma energični i ova godina je pravo vreme kada trebate da značajno poradite na svojoj kondiciji. Naročito ukoliko vam se dogodio neki kilogram viška. Posvetite se stomatološkom zdravlju.

Blizanci

Posao: Zadovoljstvo na poslu, ove godine ćete sami kreirati. Velika većina dešavanja zavisiće od vas lično. Planete će vam doneti veliki manevarski prostor u kome ćete maksimalno moći da izrazite svoje sposobnosti. Kreativnost treba da vam bude prioritet, čak iako se bavite nekim poslom koji istu u osnovi ne zahteva. U cilju sticanja profita, moći ćete da se odlučite i na neki dodatni posao koji može da se dogodi tokom proleća i radi hronično, u dužem vremenskom intervalu, a dovede do toga da se stvori nova količina kapitala, koja će doneti zadovoljstvo. Sumnja u svoje sposobnosti vas nigde neće odvesti, pa godinu treba startovati superiorno ili čak agresivno.

Ljubav: Partnerovi zahtevi povremeno mogu delovati čudno ili čak „uvrnuto“, a nerazumevanje će se lakše javljati nego inače. Letnji period može da bude razdoblje, koji će vašoj vezi doneti velike prednosti i mogućnost za potpunu renesansu. Aspekti su takvi da je gotovo nemoguće zamisliti da se ljubomora sasvim isključi, ali s neke druge strane, pametna koordinacija svih strasti, pozitivnih i negativnih će biti moguća. Ukoliko ste slobodni, znajte da možete da računate na pojavu svoje srodne duše, ali kako sreća prati samo hrabre i borce, da biste to ostvarili, morate se maksimalo založiti. Prolećni meseci, a pre svega Maj može to obezbediti, kao i sam kraj godine.

Zdravlje: Veći problemi mogu biti izbegnuti uvođenjem zdravog načina života. U suprotnom, bićete propraćeni sa većom dozom stresa, koji neće imati adekvatan ventil, a može doneti blage, ali česte tegobe.

Rak

Posao: U određenim periodima godine ćete se dosta teško snalaziti u poslu. Vaša nespretnost biće posledica uticaja sporih i tromih planeta, pa čak i neke stvari koje fantastično radite, tada vam neće ići od ruke. Postoji velika bojazan da sve to utiče na vaše samopouzdanje koje definitivno neće uvek biti na zadovoljavajućem nivou. Ponuda od stane moćnih ljudi koja će doći spontano na proleće ili na jesen može biti veoma atraktiva i o njoj vredi razmisliti. Novčana situacija će značajno oscilirati i povremeno biti krizna, ali to nikako ne znači da rešenja nema i neće biti. Uz maksimalno fokusiranje na zaradu sa vaše strane, godinu ćete završiti sa izuzetno pozitivnim saldom.

Ljubav: Emotivnost kojoj ste inače skloni, može u emotivnoj vezi da se pretvori u bojazan za vezu, što partner može primetiti. Takvo stanje se skoro tokom cele godine može prolongirati i ne donositi gotovo ništa ili jako malo toga što je lepo. Zato morate da se fokusirate da svojim postupcima vezu održavate u najboljem stanju. Na takav način, doći ćete da tokom leta ili početka jesenjeg perioda zajedno sa partnerom dogovorite neki korak više. Ako ste slobodni, sigurno je da svoj status tokom ove godine možete promeniti, a zalaganje koje u tom smislu trebate učiniti biće minimalno. Možete se zaljubiti i ući u perspektivnu vezu, koja može opstati dugoročno.

Zdravlje: Minimalni problemi mogu da se jave ako budete skloni da zapostavite svoje zdravlje. Uvedite rekreaciju, ali i zdrav način ishrane. Tim metodom ćete izbeći nervozu, ali i glavobolje, nesanice i slično.

Lav

Posao: Sposobnosti Lavova su inače ogromne, a u toku ove godine, mogu maksimalno doći do izražaja. Ukoliko radite samostalno, imate sopstveni biznis, ili na drugi način mogućnost da kreirate dešavanja na svom radnom mestu, zaista možete da se nadate najboljem mogućem stanju. Investiraćete mudro, a osećaj za profit će biti izuzetno velika prednost nad ostalim znakovima zodijaka. Ako radite u većem kolektivu, povremeno ćete se suočavati sa direktnim izlivima ljubomore ili čak mržnje kolega koji definitivno neće biti blagonakloni prema vama, ali ćete i u tom scenariju godinu uspeti da završite sa profitom, daleko uspešniji nego u trenutku početka godine.

deckchairs-355596_960_720

Ljubav: Emotivna veza u kojoj se nalazite može da poprimi neki viši oblik povezanosti, a naročito ukoliko budete maksimalno uporni u nastojanju da stanje konstantno popravljate i unapređujete. Partner će većim delom godine biti kooperativan, pa će se stvoriti pozitivna podloga koja može da dovede do toga da emotivna veza procveta. Nerazumevanje će se javljati samo povremeno i to isključivo kao posledica nagomilane individualne nervoze koja će se preliti u vezu. Ako ste slobodni, sasvim sigurno možete da započnete ozbiljnu vezu, samo biste trebali da već početkom godine, kod sebe suzbijete neke porive za avanturizmom koji mogu biti izuzetno jaki i trajati dugo.

Zdravlje: Moguće je da imate izuzetno male probleme, i to uglavnom uznemirujuće vrste, poput prehlada, malaksalosti. Nikako ne smete precenjivati svoje zdravstvene kapacitete i telu morate priuštiti odmor.

Devica

Posao: Deprimirano stanje može kod vas biti prisutno samim početkom godine, zbog neophodnosti da se mnogo toga postigne na radnom mestu. Zadaci će biti veoma obimni i realna zabrinutost može da se javi. Slobodnog vremena imaćete malo, ali će se rad itekako isplatiti. Proleće, a naročito drugi deo godine, može u značajnoj meri popraviti situaciju, pa ćete imati više vremena za odmor, a sam rad neće biti toliko naporan. Bitna postignuća u vašem slučaju dolaze kroz preokrete, a da bi se to dogodilo biće neophodno da povučete neke hrabre poteze. Poslovna ponuda koju ćete imati u centralnom razdoblju godine, može biti izuzetno atraktivna i vredna razmatranja.

Ljubav: Fascinacija emotivnim partnerom može biti značajna prednost, samo se potrudite da to ne pretvorite u manu. Sa partnerom ćete morati s vremena na vreme da postupate veoma pažljivo, a dešavanja u vezi da dozirate. Naročito u periodu kraja leta i početka jeseni, kada vaša emotivna veza može da se nađe u stanju blage krize. Izvesnu dozu individualnosti morate sačuvati partner i vi, i zbog toga vaša veza sigurno neće postati manje intenzivna. Ukoliko ste slobodni, znajte da će vaša zavodljivost biti velika, šarm neodoljiv i sve će to kompletno dovoditi do toga da imate ogroman broj različitih udvarača. Neka od tih ponuda može dovesti do ozbiljne veze.

Zdravlje: Racionalno postupanje sa svojim organizmom treba da bude osnovni preduslov dobrog zdravlja ove godine koje je u pozitivnoj astološkoj predispoziciji. Problemi mogu snaći samo organe za disanje.

Vaga

Posao: Sam start godine definitivno neće biti naročito povoljan, pa se možete deprimirati. Ostanite pribrani i optimistični, jer će vas već period proleća uveriti da mnogo uspeha može da se dogodi. Malo prostora biće potrebno da se stvori, da bi se neke stvari zaista pokrenule. Neke nove ponude, doći će tada i determinisati pravac i cilj u kome će se poslovni tok godine kretati. Saradnja sa inostranstvom može biti značajna, naročito u drugom delu godine. Ako se bavite poslom koji uključuje putovanja, ova godina može biti fantastično uspešna. Uz dosta truda, drugi deo godine će biti veoma radno intenzivan, ali i profitabilan. Nervoza će biti prisutna početkom godine i u periodu leta.

Ljubav: Prava godina u kojoj ćete moći u svojoj vezi da sprovedete neki korak više. Iako će biti nekih perioda u kojima će moći da preovlada nesloga, naposletku, može doći sve na svoje i zaista neke stvari da se reše na pozitivan način. Zajedničko putovanje tokom leta može vas uveriti da je vaš izabranik baš sasvim prava osoba sa kojom želite da provedete ostatak svog života. Ukoliko ste slobodni, dosta ćete lutati u svojim izborima. Moguće je da ćete uspostaviti više od jedne veze koje će se završiti na pokušaju. Potom će doći period leta koji može da omogući dolazak prave osobe za jednu sadržajnu emotivnu vezu. Tada uspostavljena veza može imati predispozicije za budućnost.

Zdravlje: Minimalni problemi mogu doći na dnevni red, bez obzira na period godine. Pažnju treba obratiti na prevenciju stomatološkog zdravlja, ali i izbegavanje svih vidova povreda mehaničkei termičke prirode.

Škorpija

Posao: Nestabilnost možete osetiti samim početkom godine, sve do Marta meseca, od kada će sve krenuti na bolje, poslovno, ali i finansijski. Poneseni tom pozitivnom energijom zbog nekih brzih, a velikih uspeha, možete napraviti neke pogrešne poslovne poteze, investicije, ili privatno uzeti neku pozajmicu, kredit, ili zadužiti se na sličan način, što može ostaviti posledice u kasnijim periodima godine. Sam kraj godine može se ispostaviti kao poslovno problematičan, jer će obaveza biti previše, a profita izuzetno malo, ali kada se sve realno sagleda, stanje će ipak biti u vekoj meri korektno. Ove godine ćete moći sebi da priuštite nešto što ste odavno želeli, zbog uvećanja finansija.

allgau-63427_960_720

Ljubav: Umećete jako dobro, tačnije vrhunski da zakomplikujete svoju emotivnu vezu, čak i onda kada za to ne bude bilo nekog preteranog razloga. Emotivni partner će biti veoma konstruktivan i uvek će se truditi da se prilagodi i da ponudi neko konstruktivno rešenje, ali sa vaše strane bi trebao da dolazi isti napor makar u minimalnom obliku kako bi sve funkcionisalo skladno i bez trzavica. Najbolji delovi godine će biti period proleća i leta, kada će u vezi stanje biti najbolje. Slobodni mogu da se nadaju da pronađu svoju srodnu dušu, a naročito tokom letnjeg perioda, kada će mogućnosti biti izuzetno velike. Preterana izbirljivost i iznalaženje mana potencijalnim partnerima može skupo da vas košta.

Zdravlje: Oboljenja reumatološke vrste mogu se pojaviti ili intenzivirati ukoliko su bila prisutna. Ova godina je pravo vreme da se posvetite svojoj kondiciji, kroz rekreaciju, ali i uvođenje zdrave ishrane.

Strelac

Posao: Nezadovoljstvo pri radu javljaće se uglavnom zbog lošijeg profita koji može da sve dodatno zakomplikuje neke planove koje ste imali vezano za privatan život. Međutim, vaša snalažljivost će doneti jako dobar učinak, pa će nezadovoljstvo biti manje. Podizanje profita u ovoj godini možete ostvariti samo kroz neke određene promene koje bi se tumačile kao veliki zaokreti. Bilo bi potrebno da minimalno promenite firmu ili čak i delatnost. Ostajanje u istim okvirima rada, naprosto neće biti nešto što može da se ispostavi kao imperativ. Bez obzira na volju koju budete imali, nećete uspeti da išta promenite, jer neće biti većih mogućnosti. Najbolji period ove godine za posao biće jesen.

Ljubav: Mnogo različitih faktora mogu uticati na vašu vezu tokom ove godine, a jedan od faktora može biti i uticaj okoline. Ne smete dozvoliti da bilo ko remeti vašu vezu. Ne smete verovati glasinama koje će često biti prisutne i determinisati vašu vezu, naročito ako ne budete skoncentrisani da to promenite. Slaganje sa partnerom ne mora nužno biti loše, a posebno u periodu od kraja leta, pa tokom jeseni, može se dogoditi da sve krene jako lepim putem. Tada ćete biti najbliži sa svojim partnerom, pa ćete imati prilike da vezu osvežite i da romantika i strast postanu jači. Slobodni će imati zanimljiv put u emotivnom životu, gde će ih početkom godine pratiti prošlost, a od sredine nešto sasvim novo.

Zdravlje: Mogućnosti da nešto krene po zlu ove godine, biće izuzetno minimalne. Pažnju trebate posvetiti kardio-vaskularnom zdravlju, ako ste imali problema ranije, ali trebate izbegavati oprerećenja kičme.

Jarac

Posao: Neke nove mogućnosti u poslu mogu doći u vidu ponude, već samim početkom godine. Hrabrost će biti definitivno neophodni element da bi se dogodio neki bitan iskorak napred, jer neće biti lako prihvatiti nove izazove koje ćete imati na poslovnom planu. Nemojte se plašiti da bilo šta promenite, jer će takve promene definitivno doneti mogućnost da vam bude bolje. U suprotnom, ući ćete u jedan period inercije kroz koji će vas godina u poslovnom smislu voditi veoma neintenzivno sa jako malim uspesima, a dosta stresa. Sam kraj godine, može opet biti dosta dobar da vam donese neki preokret, ali će i tada biti potrebno da se hrabno odlučite na promenu posla ili osamostaljenje u radu.

cold-1835813_960_720

Ljubav: Emotivna veza u kojoj se nalazite veoma često neće funkcionisati previše skladno, jer će nerazumevanje među partnerima često biti prisutno. Vi ćete želeti jedno, a partner drugo, i u takvom „nadmudrivanju“ i borbi za prevlast unutar veze, može proći skoro čitava godina. Izuzetak od ovog pravila, biće period leta, koji zaista morate iskoristiti da se veza učvrsti, a možda i da realizujete neki korak više, koji bi mogao da se pozitivno odrazi na celokupnu budućnost odnosa. Emotivno stanje kod slobodnih biće jako dinamično. Bićete poželjniji nego ikada, a već početkom godine ili od proleća ćete shvatiti da imate mogućnost izbora, pa ćete pravi izbor i napraviti.

Zdravlje: Dobre predispozicije na polju zdravlja postoje. Ukoliko ste dama, vodite računa o svom ginekološkom i reproduktivnom zdravlju, ali i o hormonskom statusu i balansu, te radu štitne žlezde.

Vodolija

Posao: Emocije koje možete unositi u posao, ove godine vas mogu izuzetno koštati. Najbolje bi bilo da sebi već samim početkom godine direktno objasnite da svoju „sažaljivu“ prirodu u poslu morate maksimalno isključiti. Saradnici će se truditi da se okoriste od vas, a neki čak da vas maksimalno diskredituju unutar kolektiva ili kod nadređenih. Vodite računa kome poklanjate svoje poverenje. Najbolje ćete proći ukoliko se bavite umetnošću ili bilo kojom vrstom kreativnih delatnosti, gde će biti podloge za profit i uspeh veće vrste. Takođe, solidan učinak možete imati ukoliko ste samostalni u radu, pa je ovo prava godina za razmišljanje o otvaranju sopstvenog biznisa.

Ljubav: Veza u kojoj se nalazite biće dosta turbulenta, zbog vaše naglašene emotivnosti odnosno osetljivosti. Najmanja kritika partnera kod vas može stvoriti burne emotivne reakcije. Sukoba neće biti previše, ali biste morali da svoju emotivnu stranu makar donekle iskontrolišete, jer ljubav prema partneru neće biti svrsishodna, ako on od te ljubavi počne bivati opterećen. Nemojte se plašiti da tok veze i sva dešavanja u njoj prepustite partneru, jer vas on ove godine sasvim sigurno neće izneveriti. Ukoliko ste slobodni, svoje emocije, ali i povernje, ćete jako teško nekome pokloniti, iako će mnogi želeti da vas osvoje, pa bi trebalo da iskoristite neku od mnogih prilika.

Zdravlje: Generalno dobro zdravlje će vas pratiti veći deo godine. Proleće može doneti probleme sa alergijama, čak iako do sada niste imali takvih tegoba. Često deprimirano stanje može biti prisutno.

Ribe

Posao: Investicije i to jako povoljne biće vaša šira i uža specijalnost ove godine. Mnogi će želeti da se konsultuju sa vama gde da investiraju svoj novac, pa se poseban uspeh očekuje ako radite u sferama koje barataju sa novcem, posebno u bankarstvu. Profit će vam stići od sredine godine, ali i sam kraj godine može doneti veći priliv novca. Ovo će biti godina u kojoj će vas pratiti jako turbulentan rad. Mnogo dešavanja na poslu biće prisutno, a sva ta dešavanja ćete sa svoje strane dodatno intenzivirati. Dobro ćete birati saradnike i praviti nepogrešive procene kada su ljudi u pitanju. Kriza u poslu i to blage vrste može doći na proleće, kada nećete biti najzadovoljniji učinkom.

Ljubav: Emotivni partner će biti veoma nestabilan i energija koju će emitovati ka vama, neće ulivati poverenje. Zbog toga ćete ga često stavljati na razne testove, kojima će morati da vam dokazuje svoju naklonost. Igrice poput „toplo-hladno“ definitivno nisu nešto što je preporučljivo, jer one mogu biti nešto što će vezu dovesti do destabilizacije. Naročito to ne smete primenjivati u periodu leta i početka jeseni, kada će ljubomora biti dosta naglašena unutar veze. Ako ste slobodni, ove godine u istinskom smislu možete da pronađete svoju srodnu dušu. Posebno povoljni period biće prva dva i poslednja dva meseca ove godine, a u međuvremenu su moguće romanse.

Zdravlje: Ovo je prava godina u kojoj možete svoju kondiciju da dovedete do savršene ravnoteže. Budite aktivni i bićete samim tim i bolje raspoloženi. Nervoza se može javljati ponekad i donositi loše osećaje.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe