NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Evo kako horoskopski znaci flertuju!

Evo kako horoskopski znaci flertuju!

 

Jedna od najčešćih sumnji svake osobe, gde provejava nesigurnost jeste ta „da li se on/ona meni udvara?“. Flert je teško prepoznati, a neki horoskopski znaci su skloni da pri udvaranju budu toliko diskretni, da je zaista ova dilema potpuno osnovana. Sa druge strane, postoje i oni koji su veoma direktni, pa i to predstavlja jednu krajnost koja takođe nije dobra. Ovom analizom želimo da pokažemo koji su najčešći stilovi flerta kod svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Ovan može da bude veoma direktan pri udvaranju, a to kako će se postaviti, u mnogome zavisi od zainteresovanosti. Od diskretnog udvaranja do direktnog nabacivanja sve je u opticaju. Ovan voli da se u startu postavlja zaštitnički, i da pruža neku vrstu pomoći i oslonca osobi kojoj želi da se dopadne.

Bik

Bikovi će se jako direktno udvarati kada im se neko jako dopadne. Oni vole da zavode kroz igre reči, da se izražavaju u prenosnom smislu i da na takav način stavljaju do znanja nekome da im se dopada. Kada nemaju priliku da komuniciraju sa nekom osobom, koriste igru zavođenja očima i jako prodoran pogled.

Blizanci

Blizancima je komunikacija jača strana i pri zavođenju koriste pre svega svoje komunikacione sposobnosti. Kada im se neko dopadne, osvajaju ga pričom, koja u globalu mora da donese razultate. Sposobni su da svoju priču prilagode i da zaista dođu do toga svojoj simpatiji ponude ono što želi da čuje.

Rak

Rakovi se najdiskretnije udvaraju od svih znakova. Oni će biti pritajeni, i nadati se da druga strana krene u ofanzivu. Zato je izuzetno bitno da posmatrate njihov pogled, jer se po pogledu zna da li su zainteresovani za neku osobu. Čak i kada krene komunikacija Rak flertuje izuzetno nespretno.

Lav

Lav nema nikakav problem da prvi krene u flert i to onaj direktne vrste. Kada njega zanima neka određena osoba, on se ne boji da bude odbijen, budući da tako smatra da je sebi samo uštedeo vreme. U globalu, oni su veoma „napadački“ nastrojeni i umeju da upute direktan poziv na kafu, večeru ili slično.

Devica

Devica je veoma promućurna kada osvaja, pa će se tako potruditi da najpre izanalizira svoju „žrtvu“. Nakon toga će doći do situacije u kojoj bi mogla da preduzme neki prvi korak. Obično to bude neka vrsta početka komunikacije koja ume da se završi jako dobro. Kasnije tu komunikaciju pretvore u sastanak.

Vaga

Vage vole da igraju igrice toplo-hladno. Spremni su i sposobni da prvi dođu do varijante flerta, ali je isto tako bitno da nešto kasnije odreaguje i druga strana, jer će u suprotnom Vaga izgubiti interesovanje. Vaga ima prodoran pogled i njime šalje signale, ali i vešto analizira način na koji simpatija nju posmatra.

Škorpija

Škorpije su osobe koje su veoma osvajački nastrojene, a sam čin flerta, za njih ne predstavlja nepoznanicu, jer su oni najtalentovaniji za flert. Oni imaju sposobnosti da svojim pogledom, izrazom lica, gestikulacijom, istovremeno šarmiraju i faciniraju drugu osobu, a onda komunikaciono lako izdominiraju.

Strelac

Strelčevi vole da idu „na sigurno“, pa tako kada je u pitanju flert, oni nikako ne dolaze u mogućnost da budu odbijeni. Mere predostrožnosti uvek budu prisutne. Najpre vole da vide, čuju, saznaju da se neko zainteresovao za njih, pa onda stupe u komunikaciju, koja je često klasične vrste nalik spontanom upoznavanju.

Jarac

Jarčevi vole da započnu flert onda kada ih neko drugi spoji, upozna, odnosno predstavi simpatiji. Neretko mogu da zamole nekoga ko tu osobu zna, da ih upozna. Na taj način Jarac otkloni neke svoje početne barijere koje postoje, pa lakše krene u osvajanje. Tada se aktivira šarm, koji često može da se ispostavi kao neodoljiv.

Vodolija

Vodolija će čekati do „sudnjeg dana“, da im simpatija priđe sama od sebe. Budući da se to često ne dogodi, bude dosta propuštenih prilika. Onda kada se Vodolija osmeli da započne flert, obično se trudi da bude veoma neposredna i da ćaska na sve druge teme ovog sveta, pa druga strana ni ne pomisli da ima dopadanja.

Ribe

Ribe su apsolutni majstori flerta i kada je ta oblast u pitanju, malo ko im može parirati. Koriste sve, od pogleda do govora tela da bi zaveli onog ko žele. Mogu biti veoma direktni, i ponuditi večeru, kafu, ili čak romantičan vikend u dvoje. Takođe, umeju pri flertu da koriste sitne znakove pažnje, različite poklone i sl.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.