NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Ekonomičnost na delu – čega se prvo odreknete kad je kriza?!

Ekonomičnost na delu – čega se prvo odreknete kad je kriza?!

Svako ima po neki svoj „ćef“ makar se radilo o nekim minimalnim hirovima koje moramo sebi da ispunjavamo. Međutim, kada nastane krza, naprosto, moramo da se odreknemo nekih stvari koje volimo da radimo, budući da nismo u stanju da ih više priuštimo. Nekim horoskopskim znacima to pada lakše, pa se rado odreknu svojih zadovoljstava, a neki, koji su pravi hedonisti, jako teško i retko, odustaju od toga da ugode sebi, ma koliko da je kriza velika.

 

Ovan

Ovan nije znak koji je hedonista po svaku cenu. Ovnovi jednostavno vole da budu racionali i štedljivi. Kada je kriza, sebi mogu da uskrate sve sitnice koje kada se saberu, na kraju meseca, jako mnogo koštaju. Dame će uspevati da same sebi naprave frizuru, a muški Ovnovi će od stare garederobe napraviti novu.

Bik

Bik koji ima za cilj da sebe izvede iz kriznog stanja, definitivno može da se odrekne svega u cilju toga da zaista postigne lepe rezultate u uštedi. Njega neće zanimati niti frizura, niti kozmetički tretmani, pa će isto tako da prestane da razmiša o „fancy“ ishrani koja puno košta, već će biti i pri kupovini hrane racionalan.

Blizanci

Blizanci spadaju u neracionalne znake koji se jako teško odriču svih onih sitnih zadovoljstava u kojima uživaju. Oni su jako retko spremni da na direktan način sprovode uštedu, jer naprosto ne žele da se odriču bilo čega. Za frizuru, nokte, garderobu, pa i putovanja u najtežim trenutcima krize mogu se zaduživati.

Rak

Rakovi ponekada mogu da imaju problem da na direktan način dođu do uštede, jer u tom smislu nemaju izraženo racionalno razmišljanje. Ipak, ono što je prvo na „odstrelu“ kad su oni u pitanju, jesu izlasci i društveni život koji zaista može da u njihovim mislima predstavlja krajnje vanredni i nepotrebni trošak.

Lav

Lavovi se uvek trude da budu manje ili više dovitljivi, kako bi i u trenutcima najgore finansijske krize uspeli da dođu do toga da uživaju u svemu onome što im je neobično važno. Uštedu sprovode „kroz kuću“ i sve ono što jke samoj kući potrebno, jer naprosto žele da za spoljni svet ne deluju da su u krizi.

Devica

Device nisu sasvim racionalne, a s obirom da u svakoj od njih jeste zarobljen po jedan mali snob, ovakve krize gde su primorane da štede, zaista jako teško i emotivno preživljavaju. Uštedu sprovode na način da je niko ne vidi, pa će kupovati proizvode lošijeg kvaliteta, ali ipak prihvatljive da se održe u lepoj formi.

Vaga

Vage su kraljice štednje i one će sigurno jedan dinar uspeti da iskoriste kao da imaju dva. One će sve prekrajati, staru garderobu redizajnirati, ušivati, pokrpiti i dovesti do toga da izgledaju sasvim prihvatiljivo. One će se povremeno i „uzajmiti“ posebno kada trebaju da idu na važne društvene događaje.

Škorpija

Škorpije su maksimalno hednoistički znak koji voli da uživa u luksuzu i čim imaju love, posećuju fine restorane, oblače se skupo, i slično. Međutim, njima nije problem da onda kada nemaju lovu, sede kod kuće, i sa prijateljima uz kafu i ratluk, naprave maksimalnu zabavu. Štede na izlascima i garderobi.

Strelac

Strelac će veoma racionalno pristupiti sistematskoj analizi krize i u skladu sa njenom veličinom, ali i u skladu sa očekivanim periodom izlaska iz krize, postaviti parametre za uštedu. U stanju su da se najpre odreknu putovanja, restorana i kafića, zatim mogu da sebi uskrate novu garderobu, ali i kozmetiku.

Jarac

Jarčevi najpre uštede na garderobi, kozmetici, putovanjima i slično. Oni su u velikoj meri kućni tipovi, zbog tadicionalističke note koju u sebi nose i sadrže, pa u tom pogledu, najmanje štede na kući. Kod njih će uvek hrana biti najbolja moguća, a retko kada su spremni da se odreknu nekih svojih sitnih zadovoljstava.

Vodolija

Vodolije su uglavnom skromne osobe, i generalno im ne pada teško to što mora da se štedi. One će se potruditi da maksimalno linearno rasporede uštede, jer im je ideja da ni jedna oblast značajno ne trpi. Ipak, najradije će umesto kolima, ići prevozom, kupovati samo po akcijama, izostaviti kafiće i slično.

Ribe

Ribe su veoma specifične osobe i sve što ima veze sa bilo kakvom vrstom štednje, njima baš nije naročito poznato. Pa onda kada baš mora da se štedi, one definitivno umeju da se ne snađu najbolje moguće. Ako već nešto sebi uskraćuju, uskraćuju čudno i samo delimično. Ne idu u bisokop, ali moraju do kafića.

 

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana

Pročitaj još Astro uređenje doma za priliv novca!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.