NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Najveći džangrizavci horoskopa!

Najveći džangrizavci horoskopa!

Postoje ljudi koji na sve imaju poneki komentar. Oni uvek imaju nešto da kažu. Oni uvek na jednu vašu reč, mogu dodati bar tri svoje, čisto da bi ostali u ravnoteži, i to onakvoj kakvu oni žele da projektuju odnosno stvaraju. Oni uvek moraju biti u pravu i njihova uvek mora biti poslednja. Evo i ko su oni:

 

Muškarac Blizanci

Muškarac rođen u znaku Blizanaca je definitivno najveća alapača od svih muškaraca, a možda i najveća alapača uopšte. On uvek ima detaljne opise situacije, uvek ima unapred izdefinisana mišljenja, sve je on već prošao, video saznao, i naprosto on sve to zna! Njegovo mišljenje sa njegovog stanovišta je aksiom i uopšte nema potrebe da se provereva. Shvatite – tako je kako on kaže! On će vas uvek korigovati, ispravljati, dovoditi u situaciju da stalno slušate pridike, i da izazivate ljutnju, jer „zaboga“ niste postupili tako kako je on rekao. Po njegovom mišljenju, čak i kada nešto dobro uradite, neke detalje trebate korigovati.

Žena Vaga

Pod uslovom da ste prethodno opisanog iz svog okruženja „preživeli“, spremite se za novu torturu u vidu ženske Vage! Majko mila! Ta sve zna! I sve zna najbolje! Sve ona meri tri puta, jednom seče. Kod nje sve mora da se poklopi u „zadnju decimalu“, greške su nemoguće, a njeni saveti zlata vredni. Još vam deli savete besplatno, a vi ne postupate po njima? Samo ona na ovom svetu zna šta ste uradili dobro, a šta niste, još samo da vi to shvatite i eto radosti za nju. Ako ste pomislili da jednom kada postupite po njenim uputstvima, odnosno poslušate njene korekcije, da će se zaustaviti – grdno ste se prevarili! Tek tad će da se „nahuška“ na vas i da najstrašnije džangriza svakog dana za svaku sitnicu, a vi ćete sve to morati da slušate, jer se ona ne ume zaustaviti.

Žena Ribe

Žena rođena u znaku Riba je pre svega previše sujetna da bi uopšte ikada sebi u životu dopustila „luksuz“ da nije u pravu. Ona je uvek u pravu, a čak i onda kada je njen sopstveni život potpuno nesređen, ili čak haotičan, onda kada sama svojim primerom nije zavredila da je iko posluša, i dalje će verovati da je najpozvanija da drugima deli savete i kroji „živote“. Ona će džangrizati za svaku sitnicu, od toga gde ste šta ostavili, ispravljati vas, davati uputstva, pa život sa njom može veoma brzo da se pretvori u pravi pakao. „Ne daj bože“ da joj se požalite za neki ozbiljan problem, celu situaciju će dići na nivo masovne uzbune, a alarm će biti njego dvadesetčetvoročasovno džangrizanje, davanje uputstva, ali i propitivanje onog koga savetuje o učinjenom.

 

Tekst napisala Katarina Anđelić. © Astrosavet All rights reserved. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Ova tri znaka su najiskreniji prijatelji !

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.