NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dvojka štapova

Dvojka štapova

Dvojka štapova simbolizuje ravnotežu i partnerstvo u širem smislu. Upozorava Vas da obratite pažnju na odnos primanja i davanja u međuljudskim odnosima – pripazite kome dajete premalo, a kome pak previše. U nadolazećem razdoblju unesite reda u raspored dnevnih aktivnosti kako bi zadržali unutarnju ravnotežu koja Vam je od velikog značaja za ovaj period. Neke će Vam situacije odvratiti pažnju i koncentraciju na ciljeve, pa pripazite da ne izgubite fokus.

Posao

Posao će Vam krenuti glatko, ali ići će neuobičajenim smjerom pa pripazite da zadržite koncentraciju. Ako ste u procesu traženja posla vrlo je verojatno da ćete se zaposliti na radnom mestu koje će Vam u potpunosti odgovarati.

Ljubav

Osoba iz Vaše okoline mogla bi biti idealan partner za Vas, obratite pažnju na osobe koje poznajete i ne sudite na prečac – dajte šansu nečemu što Vam se na prvu ruku neće učiniti zanimljivom opcijom. Za one koji su u vezi mera snaga i potreba u vezi konačno će se ujednačiti.

Finansije

Prihodi i rashodi konačno će se ujednačiti. Karta nagoveštava značajno bolju financijsku situaciju, no malo ćete obratiti panžnju da je takvom i održite.

Zdravlje

Vaše je zdravstveno stanje bolje od onog čega se pribojavate. Obratite pažnju da pridajete dovoljno važnosti duhu, tijelu i umu – morate te tri komponente dovesti u ravnotežu.

Duhovnost

U razdoblju ste gotovo simbiotske veze sa nekom osobom. Ta je osoba svakako pozitivna karika u Vašem životu, ali upamtite da je važno da budete “u vezi sa sobom”, budite malo sami sa sobom i sa svojim mislima.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta simbolizuje teskobu, frustaciju i odgađanje. Osećati ćete napetost zbog toga se stvari ne kreću onako kako ste zamislili, suoči ćete se sa mnogim preprekama. Poslovni planovi će biti zaustavljeni zbog propusta na koje Vi osobno niste mogli utecati. Partnerstva koja planirate sklopiti (bilo privatna, bilo poslovna) dobro razmotrite. Obratite pažnju na vlastiti ego i ponos koji Vas koči u mnogim aktivnostima.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.