NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dvojka mačeva

Dvojka mačeva

Dvojka mačeva simbolizira neodlučnost, nemogućnost donošenja odluka, negiranje problema, izgubljenost i konfuziju. Označava veliki nedostatak ravnoteže u svim aspektima života. Kada je riječ o međuljudskim odnosima ova karta opominje na nužnost primanja i davanja – obratite pažnju na odnose koje imate sa ljudima i učinite promjenu ukoliko uvidite da je ona potrebna.

Posao

Ako čekate donošenje odluke koja se tiče vašeg položaja na poslu, ona će biti pozitivna ukoliko ste sve zadatke temeljito odradili. Popunite rupe koje ste propustili kako Vam prilika karijere zog sitnice ne bi izmakla.

Ljubav

Ako ste u vezi odnos će postati harmoničan, komunikacija će biti laka i razumijevajuća. Imajte na umu da sreću ne tražite van sebe i da dužnost Vašeg partnera nije da Vas učini potpunim već da uljepša cjelovitost. Ako tražite vezu preispitajte se što i zašto želite. Upamtite – očaj se vidi na kilometre, a to odbija svaku razumnu osobu.

Financije

Negiranje i potiskivanje problema neće ga riješiti – samo će ga uvećati. As mačeva upozorava Vas da uravnotežite odnos primanja i troškova. Ako je situacija takva da Vam je nužan dodatni prihod nađite neki posao “sa strane”.

Zdravlje

U ovom razdoblju najviše Vam problema zadaju vlastite emocije. Popričajte sa nekime u koga imate povjerenja, ako imate mogućnosti posjetite terapeuta kako bi ispravno kanalizirali potisnute emocije i uspostavili ravnotežu.

Duhovnost

Iako mnogi oko Vas ne odobravaju put kojim idete, budite uporni i samo nastavite istim putem. Imate osjećaj da ste u disbalansu i da nemate životne energije, no ravnoteža Vam je mnogo izraženija nego što to mislite.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta Dvojke mačeva simbolizira spremnost za donošenje odluka, jasnoću i jednostavnost na emotivnom planu, unutarnju ravnotežu i opuštenost u interpersonalniim odnosima. Ovaj položaj Dvojke svakako je pozitivan, no upozorava Vas da pripazite na osobu iz bliže Vam okoline koja nije iskrena.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.