NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Kako horoskopski znaci ponašaju u društvu! Ko ćuti, a ko vodi “glavnu reč”!

Kako horoskopski znaci ponašaju u društvu! Ko ćuti, a ko vodi “glavnu reč”!

Dominacija u društvu, pogotovu u većem društvu je nešto što se svakako može podvesti pod superiornost. U tom pogledu mnogi žele da se pokažu u najboljem mogućem svetlu, a na koji način to horoskopski znaci rade, i koji od njih se ne snalaze dobro u većem društvu, pokazuje sledeća analiza.

 

Ovan

Ovan kao prvi, uvek voli da bude glavni, odnosno prvi u svakom društvu. Kada ne može da izdominira nekim „legitimnim metodama“, počinje da biva bučan. Sklon je da gestikulira, ali da čak skreće pažnju na sebe ostalima tako što će ih dodirivati ili lupkati po ramenenu. Prednost je to što uvek ima dobru priču.

Bik

Bik ume da lepo priča i da čak „zapali masu“ svojim govorima. Tom prilikom svoj život, a i ličnost predstavlja u daleko boljem svetlu, nego što je to zapravo slučaj. Nekako to čini sa većom dozom avanturizma. Čak i da je teški dosadnjaković, on ljudima koji ga ne poznaju dobro priča drugačije.

Blizanci

Blizanci sigurno dominiraju u društvu, posebno kada su „sedeljke“ u pitanju, jer oni definitivno jako dobro umeju da se predstave i da mnoge ostave bez daha. Njihova veština govora je nešto posebno, a sigurno je da od njih, gotovo niko drugi neće moći da dođe do reči, jer uvek imaju „još nešto“ da kažu.

Rak

Rak nije sklon da svojim pričom fascinira društvo. Čak šta više, ako mu je društvo nepoznato, jako teško da će se u startu snaći. Potrebno mu je dosta vremena da sve dođe na svoje mesto, da se opusti i makar malo više otvori. Zato su Rakovi jedni od onih osoba koje uglavnom ćute i ne čine ništa da se nametnu.

Lav

Lav se nameće u društvu prevashodno svojom energijom koja je ogromna. Naime, Lav veruje da je dovoljno da bude tu prisutan, da bi ga svi slušali, ali to često baš i nije tako. Zato oni ni sami nisu sasvim određeni kada je društvo u pitanju, a njihova nametljivost se aktivira kada neko drugi želi da preovlada.

Devica

Device fasciniraju sve svojim uglavnom „uzvišenim“ stavom koji ponekada ume da bude jako naporan i koji sasvim sigurno može biti pogrešno protumačen. Device svoju zanimljivost najbolje plasiraju u društvu u kojem su dobro poznati, jer su onda potpuno „opušteni“ i ne teže tome da budu glavni!

Vaga

Vage kao glavne pričalice, unutar većeg društva uglavnom čine sve da se izbore za „glavnu reč“ sa Blizancima. Vaga koja u nekom drušvu ćuti, znači da se pronašla u društvu čudaka, koje joj uopšte ne prija i iz kog društva bi najradije pobegla glavom bez obzira. Vaga želi sa svima da komunicira.

Škorpija

Škorpija ima uvek šta da kaže, i dobro se razume na gotovo sve teme, jer je dobro informisana. Ona ono što zna osrednje prikazuje kao da zna najbolje, jer je njena veština u tome da zapravo – deluje pametnija nego što jeste. U okviru starog društva je najbolji „zezator“, a u okviru novog, prava pametnica!

Strelac

Strelčevi sigurno imaju mogućnost da se na neki način namernu, ali je pitanje da li će u datom trenutku imati dovoljno volje i inspiracije da to i učine. Naprosto, oni ne vole da budu pogrešno shvaćeni, ali čine sve da neke stvari dovedu do ravnoteže, te da u određenim trenutcima svojim govorom zablistaju.

Jarac

Jarac u društvu može da „ćuti kao zaliven“ ili da „brblja“ bez prestnka. Sve zavisi od situacije i samog društva u kome se našao. Uglavnom Jarac voli da se sporadično uključi u priču, da svoj komentar, ali nikada nije pre-opušten da bi sve vreme lupetao koješta. Voli da zbija šale koje smatra dostojanstvenim.

Vodolija

Vodolija, iako sposobna da priča tri dana bez prestanka, generalno, teško dolazi u situaciju da se nametne svojim pričom u društvu. To čini samo onda kada je na dnevnom redu neka tema koja se može protumačiti kao njega oblast za koju je usko stručna. U većini drugih slučajeva sklona je da dugo ćuti!

Ribe

Ribe sigurno ne žele da dozvole ikom drugom da preuzme primat u društvu. Zbog toga, one „brbljaju“ po nešto, konstantno, ponekada do te mere da postanu iritantne. Ipak, umeju da plasiraju unikatne šale zbog čega će ih gotovo svako društvo voleti. Ribe vole druženje i važno im je da ostave lep utisak na druge.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Ljubomoran sam na najboljeg druga svoje devojke!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.