NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop Vaga

Dnevni horoskop Vaga

Ne bi trebalo da vas preterano nerviraju komentari nekog ko pokušava da vas na nešto nagovori. Vi dobro znate šta hoćete i teško da bi bilo ko mogao da vas u tome omete. Ne budite preterano opterećeni razmišljanjima o eventualnim problemima do kojih možda neće ni doći. Oprerećuje vas analitičnost. Dnevni horoskop Vaga, svakog dana na našem sajtu.

Žena Vaga je veoma promućurna. Ona sve jako dobro ume i razume. Ona je uvek korak ispred svih. Vredno radi na svom boljitku i nikada ne posustaje u nameri da postigne svoj cilj. Ona ima određenu dozu lukavosti u sebi koja joj značajno pomaže u poslu, ali i u životu. Prirodno ima urođen dar da dobro „skenira“ ljude, pa će uvek umeti da odabere adekvatnog poslovnog, ali i životnog partnera. Ona sve jako dobro proračunava, ništa ne prepušta slučaju i uvek konstantno radi na tome da neke lepe stvari koje postoje zaista i srede, te da održe svoje jako dobre poslovne pozicije. Sve o ženi u znaku Vage pročitaj na sledećem link: Žena Vaga.

Muškarac Vaga je osoba koja zaista može da pleni pažnju svojom energijom i šarmom. Vaga će umeti da pronađe mogućnost da dođe do profita, uvek i u svakoj situaciji. Veoma je fleksibilan i nikada ne odustaje od svog cilja, koji je prvobitno zacrtan. On mudro bira i menja puteve kojim dolazi do cilja, a sve spram trenutne situacije, ali uvek ostvaruje ono što želi. On sa lakoćom usvaja nova znanja, i ništa mu nije teško, ali će uspeti da ostvari svoje ciljeve i zamisli. Prava ljubav mu je uvek negde u blizini i on definitivno teži da bude voljen. Muškarac Vaga se lako zaljubljuje, teško odljubljuje. Osvaja se konstantnom pažnjom i zalaganjem da ta veza preraste u nešto više. Sve o muškarcu u znaku Vage pročitaj na sledećem link: Muškarac Vaga.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.