NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Utorak 9.7.2019

Dnevni horoskop – Utorak 9.7.2019

Ovan

Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energicnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa. Ne želite da vas neko sputava u izrazavanju osećanja, jer ste veoma ranjivi.

Bik

Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju, svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem. Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite pitanja partneru.

Blizanci

Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima. Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i napora.

Rak

Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika. Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i bliskim prijateljima.

Lav

Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije. Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas duboko analizira.

Devica

Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela, prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika. Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju, osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje.

Vaga

Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događi koji zahtevaju udruživanje ili timski rad. Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, koji ima bolju intuiciju.

Škorpija

Prinđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje. Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju posledičnu vezu.

Strelac

Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje, kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa odlukama.

Jarac

Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mera vrednosti i uspešne formule donose novi uspeh. Partner očekuje vašu emotivnu privrženost, koja danas može da značajno izostane.

Vodolija

Delujete samouvereno i donosite blic procenu, na sreću mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte još nečije mišljenje, pre nego što se opredelite za novo rešenje. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni.

Ribe

Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja. Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Kontrolišite apetit.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.