NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Utorak 4.6.2019

Dnevni horoskop – Utorak 4.6.2019

Ovan

Možda ćete danas biti predstavljeni novom kolegi. Nemojte se iznenaditi ako ova osoba bude veoma usporena. Ovo bi mogao biti signal za upozorenje ili je novi saradnik jednostavno prestravljen pa samim tim ne zna kako da se ponaša. Ne donosite preuranjene zaključke dok god bolje ne upoznate ovu osobu.

Bik

Danas ćete možda izigravati detektiva. Neko ili nešto, možda kućni ljubimac, se izgubilo u vašem komšiluku, a vi ćete predvoditi potragu. U početku će vam se možda činiti da se potraga neće završiti uspešno. Budite oprezni i nemojte suviše daleko da tražite. Šta god da tražite verovatno je u blizini.

Blizanci

Nedavni poslovni uspesi vas mogu inspirisati da organizujete zabavu sa nekolicinom bliskih prijatelja. Osećate se posebno pozitivno i privlačno u ovom momentu, a samopouzdanje će u mnogome doprineti uvećanju bliskosti sa osbama iz okruženja. Sve bi trebalo da bude u najboljem redu na polju emocija.

Rak

Nema sumnje, promene se nalaze u vazduhu. Moguće je da ne primećujete to iz razloga što ste dozvolili sebi da se zaglibite u razočarenje. Ne možete puno pomoći sebi, ali se zapitajte da li ćete ikad moći ostvariti svoje ciljeve. Poslušajte svoje srce. Vremena su promenljiva. Potrebno je da samo malo sačekate.

Lav

Ni izbliza nije onoliko loše kao što mislite. U stvari, situacija se definitivno poboljšava. Naravno to nikada nećete saznati ako se ne izvučete iz kreveta i sami to uvidite. Naporan rad u proteklih par meseci vas je ispraznio i ostavio bez energije. Ipak, danas biste konačno trebali videti pomak i postati zadovoljni.

Devica

Danas se možda osećate pomalo mrzovoljno i najverovatnije želite da ostanete kod kuće. Gledanje televizora sada izgleda mnogo privlačnije nego izlazak i druženje. Prijatelji će vas kao i uvek pozvati na druženje i zabavu. Ne dozvolite da vas nagovore da radite nesto za ša niste voljni danas baš ni malo.

Vaga

Sada je pravo vreme da vežete sve krajeve projekta koji jos uvek niste završili. Koliko god da vas to užasava kada završite ove zadatke otvorićete prostor za neke nove u kojima ćete više uživati. Budite sigurni da ćete danas imati puno sreće kako finansijski tako i poslovno. Moguće je da ćete dobiti bonus.

Škorpija

Moguće je da ćete danas biti neraspoloženi zbog odsustva jednog člana porodice ili ljubavnog partnera, a vaša vesela priroda mogla bi značajno da splasne. Možda ćete celo veće provesti gledajući prazno u televizor. Bilo bi daleko bolje da odete do knjižare i potražite neko zanimljivo štivo za čitanje.

Strelac

Nedostatak kontakta sa partnerom bi vas trenutno mogao prilično oneraspoložiti. Možda se pitate da li ste rekli ili uradili nešto što je uvredilo voljenu osobu. Međutim, vaš partner je potpuno nesvesan činjenice da ste uznemireni. Vaš partner verovatno vodi računa o obavezama i možda je izgubio pojam o vremenu.

Jarac

Verovatno izgledate odlično što se ne može reći i za vašu emotivnu stranu ličnosti. Ovo bi mogao biti jedan od onih dana kada ćete pomisliti da vidite čcudoviste kada se pogledate u ogledalu. Današnji dan je veoma pogodan da ugodite sebi. Posetite frizera, masera, a ni sauna ne bi bila loš izbor. Uživajte!

Vodolija

Današnji dan je veoma pogodan za meditaciju i duhovne studije neke vrste. Vaša intuicija bi trebalo da bude posebno naglašena. Zbog ovoga će vam lakše biti da uskladite svoje misli, osećanja, potrebe i želje drugih ljudi, a posebno suprotnog pola. Možda ćete čak iskusiti psihološka saznanja ili vizije nove vrste.

Ribe

Tenzija između bračnog para, koji su oboje vaši prijatelji, bi vas mogla dovesti u sredinu neprijatnih zbivanja. Oboje će možda poželeti da vas privole na svoju stranu, a vi svakako nećete želeti da se mešate u njihove probleme. Najbolje što možete da uradite je da posredujete između njih dvoje i budete balans.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.