NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Utorak 27.11.2018

Dnevni horoskop – Utorak 27.11.2018

Ovan

Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju. Insistiranje na zahtevima pred partnerom trenutno daje probleme.

Bik

Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine, stoga pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze zavrsavate u zadatom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje. Ponekad je pamet vrlo “relativna kategorija”. Obratite paznju na okolinu.

Blizanci

Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove. Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret od velike važnosti.

Rak

Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da vam povere novu ulogu. Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, koje može da donese mnogo nevolja.

Lav

Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme. Delujete samouvereno i raspoloženo, nasuprot vama partner kao da prikriva nervozu.

Devica

Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procenu. Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronađete novo i kompromisno rešenje. Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe.

Vaga

Sa par dobrih poteza, možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovnih konkurenti. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati na različitim stranama. U ljubavnom životu, neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbegavate da priznate slabost.

Škorpija

Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka, da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da ga osvojite.

Strelac

Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike, stoga ne pričate previše o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza, jer pogrešan potez stvara mogućnost za novu komplikaciju ili poslovni gubitak. U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj um.

Jarac

Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči ili novi uslovi koji vam se postavljaju. U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni očekivanja.

Vodolija

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju. Partner za razliku od vas lakše rešava neke lične dileme, pa i vama može dati dobar savet.

Ribe

Verujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje ili koncentraciju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.