NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Utorak 25.6.2019

Dnevni horoskop – Utorak 25.6.2019

Ovan

Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani, dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vasu uspostavljenu dominaciju.

Bik

Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču vasu nesigurnost. Očekujete više od onoga sto partner može ili želi da vam pruži. Moguća je nova veza.

Blizanci

U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju. Važno je da ostanete dosledni u svojim ciljevima. Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja.

Rak

Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja. Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života.

Lav

Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke, učinite sve što je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima. Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, makar se to partneru i ne dopadne.

Devica

Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rešenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli. Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali ste sasvim nepokolebljivi.

Vaga

Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet, postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja i timski rad uvek potencijalno donose bolje rezultate. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše.

Škorpija

Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vasim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima, spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh. Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate i donose probleme.

Strelac

Stalo Vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete moćno.

Jarac

Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u “kritičnim situacijama”. Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom.

Vodolija

U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima. Pokazaće se da imate dobru poslovnu procenu i rešenja. Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim novim idejama.

Ribe

Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u proceni dobre poslovne prilike koja vam se nudi. Tesko vas je razuveriti od ideja koje imate, pa to neće uspeti ni partner.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.