NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Utorak 17.4.2018

Dnevni horoskop – Utorak 17.4.2018

Ovan

Odnosi sa drugima su baš onakvi kakve želite. Osećate da ste voljeni kao nikad do sada. Novo prijateljstvo ili jedno staro, sa osobom koju niste videli duži vremenski period, odjednom će postati značajan deo vašeg života. Okupiraju vas kreativne ideje koje što pre želite da realizujete. Budite uporni.

Bik

Iznenadna prilika koja će danas biti pred vama, menja vašu svakodnevnu rutinu. Čim prevaziđete početni šok, shvaticete da je to prilika koju ne smete da propustite. Ona uključuje novac, selidbu u kuću iz snova ili neku veću materijalnu satisfakciju. Šta god da je u pitanju, bićete veoma srećni zbog toga.

Blizanci

Mnogo mejlova, telefonskih poziva i, generalno, poslovnih obaveza, čine vas izuzetno nervoznim. Rešite se stresa tako što ćete se okrenuti kreativnom pisanju ili slikanju. Pa ipak, planete su vam izuzetno naklonjene danas. Čim sredite misli i uspostavite duhovnu ravnotežu, počnite da uživate u danu.

Rak

Srećan dan je pred vama i izgleda da vam se zivot pokreće u pravcu u kom želite. Pa ipak, jedna minorna, pomalo bizarna situacija bi mogla da vas izbaci iz takta. Nespretnost, gubljenje stvari, drugim rečima rasejanost, je ono na šta treba da obratite pažnju. Ne dozvolite da se previše uzrujavate povodom toga.

Lav

Planete su vam u veoma povoljnom položaju i ovako će se zadržati i u narednih nekoliko nedelja. Danas bi vas međutim, mogle iritirati i uznemiravati vaše sopstvene misli. Plašite se da vaše bogatstvo neće večno trajati? Ne paničite. Tako ne možete ništa promeniti, i a i pred vama je sjajan period.

Devica

Ovih dana vaša intuicija je jača nego obično, a to će se danas naročito odraziti. Izuzetno ste spiritualni, inteligentni i metafizički nastrojeni. Vodite računa da ne odlutate previse i ne napravite štetu po pitanju realnih i svakodnevnih dešavanja. Dan nije povoljan za putovanja. Trebali biste se zabaviti kod kuće.

Vaga

Danas ćete biti naročito društveni. U rasporedu vam stoji minimum jedno, a verovatno i više raznih dešavanja gde će te se susretati sa mnoštvom ljudi. Svi međuljudski odnosi donosiće vam zadovoljstvo i spokoj, bilo da se radi o emotivnoj ili prijateljskoj vezi. Upoznaćete neku interesantnu osobu spontano.

Škorpija

Vreme je da napokon sredite svoj život. Napravite dugoročne ciljeve po pitanju posla i emotivnog života i nastojte da ih ostvarite. Što se ljubavi tiče, vama je potreban otvoren, topao i iskren dnos, i vodite računa da se to ne izgubi. Ako je vas partner grub i nezainteresovan vreme je da iskreno porazgovarate o svemu.

Strelac

Danas će vam u centru paznje biti edukacija i duhovna nadrgadrnja. Nešto što vas je dugo zanimalo, a za šta niste nikako pronalazili vremena, napokon će doci u prvi plan. Neko putovanje će verovatno biti umešano u sve to. Šta god da je upitanju, bićete zadovoljni i napokon ispunjeni. Budite sigurni u sebe.

Jarac

Ako danas budete ulagali, očekujte da ćete imati veliki dobitak. Dan vam je generalno veoma povoljan za posao, pa će svi sastanci i i telefonski razgovori proći baš onako kako vi očekujete. Nemojte da vas iznenadi ni neočekivani priliv novca. Sve je moguće. Vodite računa da ne zanemarite partnera previše.

Vodolija

Planovi za društveno okupljanje u vašem domu bi mogli da se promene u poslednjem minutu. I pored toga, sve ce proteći u najboljem redu. Generalno ste veoma društveni, a pogotovo danas. Takođe, nađite vremena i za romantične momente sa voljenom osobom. Umete da pronađete način da se zabavite.

Ribe

Neocekivani telefonski poziv ili pismo će vam promeniti situaciju na poslu kompletno. Iako neplanirano, očekujte pozitivan razvoj događaja koji slede. Sledi vam priznanje kolega, što vam daje novi podsticaj za poslovne poduhvate. Danas ćete se naročito dobro osećati, jer ste svesni da vam se život lepo razvija.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.