NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Utorak 10.4.2018

Dnevni horoskop – Utorak 10.4.2018

Ovan

Uporno insistirate na svojim poslovnim ciljevima i koristite pouzdane metode u susretu sa saradnicima. Umete da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa vašim potrebama. Ponekad delujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom.

Bik

Smisao za dobru procenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učinice da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svesni ste svojih prednosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to vam uliva dodatnu sigurnost. Uz blisku osobu osećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da vas neko uznemirava. Moguća nervoza.

Blizanci

Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu, odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost. Ponekad morate da prihvatite i određene ustupke koji nisu po vašoj volji. Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada vas neko provocira na burnu reakciju.

Rak

Postoje određena ograničenja koja morate da prihvatite u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Na stepen vašeg uspeha utiče i odnos sa saradnicima, nemojte dozvoliti da vas neko nepravedno kažnjava. Pokušavate da razumete partnera, ali ne možete na najbolji način da proniknete u neke šifre.

Lav

Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće vaša ambiciozna potreba da zasenite svoju okolinu. Previše emotivnog uzbuđenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije.

Devica

Stalo vam je da promenite sadašnje okolnosti i ne prihvatate delimične rezultate. Pozitivan stav i jaka volja deluju podsticajno u svakom pogledu. Ali, postoji granica do koje možete da utičete na svoju okolinu. U društvu bliske osobe osećate potrebu da izrazite neke skrivene želje, koje su nesvakidašnje.

Vaga

Umete da prepoznate povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da napravite dobar izbor. Možete da ostvarite spoj različitih kombinacija, koje će vam doneti poslovni uspeh i ličnu satisfakciju ili zadovoljstvo. Nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Održite dobro raspoloženje.

Škorpija

Stalo vam je da ostvarite uspešne rezultate u različitim pravcima i kategorično ne odustajete od svojih poslovnih kriterijuma. Ponekad je potrebno da se dokazujete pod skoro neverovatnim okolnostima, ali sve je moguće kada imate dobru viziju. Emocije vas navode da sa partnerom provedete prijatno veče.

Strelac

Osećate priliv kreativne energije i delujete aktivno na različitim stranama. Uspeh vas motiviše da se dokazujete u novim poslovnim situacijama, bez obzira na stepen rizika ne želite da odustajete od svojih ciljeva. Vaše emotivno samopozdanje se nalazi na vrhuncu, ali za to najveću zaslugu ima vaš partner.

Jarac

Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore. Nema razloga da donosite ishitrene odluke i da rizikujete. U odnosu sa voljenom osobom nije uvek onako kao što biste zeleli, ali se sve može poboljšati.

Vodolija

Delujete optimistično i osmeh zadovoljstva se nalazi na vašem licu. Skoro sve što zamislite umete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogućnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima. Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa emotivnim partnerom.

Ribe

Postoje različita mišljenja među saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni. Trenutno nemate veliki uticaj na blisku osobu ili partnera.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.