NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Subota 3.11.2018

Dnevni horoskop – Subota 3.11.2018

Ovan

Zašto se strpljivost mora odužiti ovoliko? Primeti jedna uznemirena duša. Da li ste to vi? Čekanje nikada nije bila vaša omiljena aktivnost tu nema sumnje. Proći ćete mnogo lakše kroz današnji dan ako uspete da kanališete uzdržane frustracije. Poseta teretani ili energično čišćenje kuće može mnogo pomoći.

Bik

Da li ocčkujete posetioce danas? Ako je ovo slučaj, možda ćete imati napad panike jer vaš dom ne izgleda ni približno onako kako želite. Možda ćete biti u iskušenju da uzmete metlu u ruke, spremite kantu vode i proletite kroz kuću kao ciklon. Ne pokušavajte da uradite previše. Emocije danas kao da nisu vaša tema.

Blizanci

Postoji velika šansa da dobijete ono što želite samo ako pitate. Pravi momenat takođe ima velikog uticaja. Čini se da ste radili veoma naporno u poslednje vreme. Sigurno ste zaslužili povisišu ako ne i unapređenje. Sredite svoje misli, prikupite sve podatke i tražite ono sto zaslužujete, bez ikakvog straha.

Rak

Čini se da ste posebno osetljivi trenutno i svakako da znate kako da iskoristite to. Iako vam je možda problem da budete na usluzi drugim ljudima, sada je pravo vreme da pomognete tamo gde možete. Posedujete određene veštine koje mogu biti od velike koristi, pa zašto onda ne biste pružili podršku?

Lav

Ovo nije pogodan dan da se duboko upuštate u istraživanja bilo koje vrste bez obzira da li su u pitanju intelektualne teme ili tehnološka dostignuća. Vaš um nije fokusiran kao obicno pa vam zbog toga privremeno može biti veoma teško da shvatite nove koncepte o kojima nemate prethodnih saznanja.

Devica

Vaša toplina i dobrodušnost privućiće druge ljude danas kao magnet. Vi ste već svakako navikli na ovo, ali su danas ovi aspekti vaše ličnosti posebno naglašeni. Shvatićete da vam susreti sa drugim ljudima donose osećaj ispunjenosti i zadovoljstva. Na kraju krajeva, voljene osobe cine vaš zivot vrednim.

Vaga

Da li ste nedavno postigli dugo očekivani cilj? Ako je tako, možda ste sada privremono zbunjeni jer ne znate kako da nastavite u budućnosti. Moguće je da razmišljate o brojnim opcijama, ali niste sigurni koja je prava za vas. Možda nije nijedna. Nema potrebe da započinjete nesto novo odmah. Budite strpljivi.

Škorpija

Jednom kada započnete sa poslom automatski ćete pola završiti. Ovo se svakako odnosi na vas danas. Da, istina je da je pred vama značajna količina posla, ali sigurno znate da možete sve uspešno uraditi. Koliko god banalno izgledao posao, napravite spisak kako biste razložili projekat na manje celine i olakšali sebi.

Strelac

Jedan prijatelj koga poznajete već godinama danas bi vas mogao iznenaditi tako što ce reći nesto što nikada ne biste očekivali od ove osobe. Ukoliko to što kaže bude usmereno protiv vas, svakako da ćete biti uznemireni jer to nije fer i opravdano. Potrudite se da oprostite, a kasnije ćete shvatiti što je to trebalo.

Jarac

Hobi i razonoda su ono što vas ispunjava i to vam niko neće zameriti. Ipak, pokušajte da hobije ne koristite kao način da biste izbegli druge obaveze. Vaša intuitivnost je na veoma visokom nivou trenutno. Potrudite se da iskoristite ovo na najbolji mogući način. Ljubav danas može da doživi potpuni procvat.

Vodolija

Neumerenost u hrani i piću bi vam danas moglo doneti osećaj mrzovoljnosti. Moguće je da ste prethodno veče izašli sa prijateljima i prepustili se primamljivom vinu i egzoticnom jelu. To je uvek zabavno dok traje, ali ćete se danas morati suočiti sa posledicama. Opušten trening uz obilje vode vam može pomoći.

Ribe

Jedan od prijatelja bi mogao zatražiti da mu pomognete sa finansijama na neki način. Ovo nije ništa ozbiljno, ali verovatno podrazumeva izbor koji vaš prijatelj treba da napravi. Ne pokušavajte da donesete odluku umesto ove osobe, ali ukažite na činjenice koje mogu ukazati šta je ono sto je najbolje da se uradi.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.