NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Sreda 3.10.2018

Dnevni horoskop – Sreda 3.10.2018

Ovan

Veoma ste srećni i bezbrižni, jer vam intuicija govori da je divan dan pred vama. Danas ćete biti u prilici da ostvarite sve što poželite! Bilo da je u pitanju karijera, emotivni ili društveni život, uspeh vam je zagarantovan. Ukoliko vam nedostaje podrška na nekom polju, ne ustručavajte se da je zatražite.

Bik

Bilo da odlučite da se danas racionalno ponašate ili provedete dan u sanjarenju, veoma ste zadovoljni u kom pravcu ide vaš život. U bliskoj budućnosti ćete posetiti jednu daleku zemlju i to će vas neizmerno obradovati. Ako ste u poslednje vreme doživeli neki poslovni trijumf, znajte da ce se i danas nizati uspesi.

Blizanci

Ne nedostaje vam optimizma i to primećuju svi u vašoj okolini. Ako ste od skoro uplovili u jedan romantičan odnos, on je verevatno glavni razlog takvom ponašanju. Danas biste mogli da u pravom smislu iskusite šta znači kada se neko ne opterećuje sutrašnjicom. Naučite da uživate u momentima.

Rak

Danas ćete najvše razmišljati o novcu i na šta da ga potrošite. Mnogo vremena ćete provesti sa papirom i olovkom praveci spiskove i pokušavajući da odredite prioritete. Neke razmirice sa starim poznanikom vam se ponovo vraćaju u život. Pokušajte da ne izgubite strpljenje čak i da ne želite vise kontakt sa njim.

Lav

Izvesni uspesi iz proslošti vas i danas čine poprilično zadovoljnim i omogućavaju vam da naročito danas živite na račun stare slave. Iskoristite ovaj dan da se, prvenstveno, dobro odmorite. takođe, posvetite se i vašim prijateljima. Nakon perioda zatišja, slede vam nove obaveze. Budite spremni na nove preokrete.

Devica

Voleli biste da provedete dan u društvu pozitivnih osoba koje vam vraćaju osmeh na lice. Pokušajte da susret sa njima organizujete tokom popodneva, jer sve su šanse da ćete razgovarati do kasno u noć. Takođe, nađite vremena da se okrenete vašoj duhovnoj strani ličnosti. Posvetite se laganoj literaturi.

Vaga

Ukoliko želite da ostvarite neki veliki cilj ili želju, ovaj dan je izuzetno pogodan za to. Na porodičnom polju je sve u najboljem redu i konačno možete da kažete da su vam odnosi izuzetno harmonični. Sledi vam jedan poslovni predlog koji treba da pažjivo razmotrite. U pitanju je saradnja koja može biti dobra.

Škorpija

Imate mnogo razloga za sreću, a ovo se najviše odnosi na vaš ljubavni život. Jedan telefonski poziv od voljene osobe učiniće vas najradosnijom osobom na svetu! Danas konačno možete da uživate u njenom društvu, a da vas pritom niko ne ometa. Povedite računa o vašem imunom sistemu, unosite više voća.

Strelac

Pred vama je mnogo posla, a tako malo vremena. Najlakše se snalazite kada je reč o finansijama i planiranju budžeta, bilo porodičnog, bilo poslovnog. Očekuje vas dosta rada za računarom, pa se naoružajte strpljenjem. Poseta prijatelja koga dugo niste videli bi mogla da vam poremeti planove.

Jarac

Doći ćete do nekih informacija koje će vas mnogo iznenaditi, a verovatno i uznemiriti. Pozelećete da ih istog momenta podelite sa drugima, ali je od naročite važnosti da o tome nikome ne govorite. Jedna ženska osoba iz vaše porodice ili kruga bliskih prijatelja može da vam se danas direktno obrati za pomoć.

Vodolija

Danas ćete, posle dužeg vremena, konačno biti u prilici da negde otputujete. Pre samog putovanja, bićete u raznim dilemama; da li uopste ići ili ne, koje su prednosti, a koje mane i slično. Umesto da se fokusirate na uživanje koje je pred vama, vi brinete oko nepotrebnih stvari. Romantika je danas u drugom planu.

Ribe

Dan koji je pred vama je veoma pogodan za započinjanje novih projekata. Ako ste u stabilnoj vezi, očekuju vas nezaboravni trenuci sa voljenim bicem. Mogli biste da otkrijete sasvim nove dimenzije ljubavi. Takođe, danas vaša kreativnost dolazi do punog izražaja, te se stoga potrudite da je usmerite.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.