NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Sreda 22.5.2019

Dnevni horoskop – Sreda 22.5.2019

Ovan

Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama. Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Ne preterujte.

Bik

Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika. Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite jako oprezni.

Blizanci

Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike od poverenja i ugleda. Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost.

Rak

Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispostujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta. Dogovor obećava zajednički dobitak. Osmislite novu situaciju ili gest koji ce usrećiti voljenu osobu.

Lav

Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima, jer svako koristi taktiku koju najbolje poznaje. Nedostaje vam emotivni podsticaj, planirajte neki novi susret.

Devica

Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard. Ne budite brzopleti, već sačekajte na dobru priliku. Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom,  jer vam je dosta napetosti.

Vaga

Imate utisak da vase reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju. Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, koja to jako želi.

Škorpija

Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje. Važno je da nove nesporazume rešavate u hodu i bez dodatnih pritisaka. Osećate rezignaciju ili “emotivnu prazninu”, možda vas partner ima dosta problema.

Strelac

Delujete dekocentrisano, jer neko vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Ne trpite osujećene i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim režimom ili neuspehom. Budite diskretniji u svom ponašanju. Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje nisu baš najbitnije.

Jarac

Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podršku većine. Zaobilazite različite “ljubavne dvosmislice” ili kompromitovanu osobu.

Vodolija

Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usđjuje da ih prihvati. Ukoliko vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na to možete da uradite.

Ribe

Ukoliko postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam namece svoje konzervativno mišljenje. Ne budite preterano sujetni, vec zatražite nečiju podršku ili savet. Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, budite realni.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.