NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Ponedeljak 9.10.2017

Dnevni horoskop – Ponedeljak 9.10.2017

Ovan

Nemojte dozvoliti da neko osporava vaše poslovne rezultate ili da vas zavarava pogrešnom nekom pričom. Budite promipljeni, pažljivije birajte saradnike od poverenja sa kojima imate slične ideje i interesovanja. Kada su partnerski odnosi u pitanju danas su mogući blagi problemi zbog nervoze.

Bik

Vaš način razmišljanja deluje pozitivno na okolinu i obećava zajednički uspeh. Ulivate veliko poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Emotivna dešavanja mogu biti veoma raznovrsna, a neophodno je usaglasiti emotivne želje među partnerima.

Blizanci

Ukoliko vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite podršku i dodatnu intervenciju od bliskih saradnika. Vaše reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju, ne možete da ostavite pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Emocije su danas prioritet i trebate ih staviti na prvo mesto.

Rak

Nemojte preuveličavati svoje znanje ili profesionalne sposobnosti, pred osobom koja ima šire iskustvo i veliki uticaj na vašu okolinu. Ponekad neki sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima. Emotivni partner može poslati neku razočaravajuću poruku, a trebate učiniti sve da danas ne dođe do nekih svađa ili sl.

Lav

Brzopleto ste prihvatili nečiju poslovnu ponudu, tako da možete zažaliti zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste opterećeni finansijskim ili porodičnim problemima, zatražite nečiji savet i umanjite tekuće račune koji opterećuju zajednički budžet. Sam kraj dana je povoljan za ljubav.

Devica

Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga vas očekuju različiti komentari. Važno je da pravilno procenite ulogu različitih saradnika u budućim planovima. Nemojte se opterećivati emotivnom vezom, ali nemojte ignorisati partnerove potrebe.

Vaga

Očekujete konkretne odgovore i zbog toga vas iritira nečija poslovna kolebljivost. Ipak, svako od saradnika koristi stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Situacije koje se prolongiraju u vama bude osećaj nesigurnosti. Budite uporni da sa partnerom izgladite neke odnose koji opterećuju već unazad par dana.

Škorpija

Iritira vas nečija površnost ili neodgovornost u poslovnim pregovorima, pokušavate da osmislite efikasnije rešenje. Ne budite brzopleti u ponašanju, strpljivo sačekajte na dobru poslovnu priliku. Emotivni partner će imati nekakvu čudnu inspiraciju koja će dovesti do nekih diskutabilnih predloga.

Strelac

Neko veruje u vaše profesionalne sposobnosti, ali to ne donosi vidljivu promenu. Nema potrebe da ponavljate poteze koji ne donose pozitivan efekat. Objašnjavate stvari koje vaša okolina možda dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati. Partner će se premišljati oko nekih predloga koje ste izneli.

Jarac

Postoje sporne situacije, neko od saradnika vam zamera na neažurnosti. Izbegavajte novu raspravu sa osobom koja vam nameće svoje autoritativno mišljenje i pomalo rigidna pravila u poslovanju. Emotivni partner će biti zainteresovan za neke promene koje bi želeo da sprovede brzo, a to nije sasvim moguće.

Vodolija

Neko vas na indirektan način sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Nemojte dozvoliti da vas neko osporava pred saradnicima. Potrebno je da sačuvate prisebnost duha u različitim situacijama. Mogućnosti da se sve pokrene u ljubavi su višestruke, ali zalaganje naprosto mora biti jako prisutno.

Ribe

Ne snalazite se najbolje u novoj situaciji ili kada treba da završite nečiji posao. Nema potrebe da se nadmudrujete sa saradnicima. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja. Emotivna veza u večernjim satima može da dođe do jako lepog stanja.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.